Cilat janë formatimin e teksteve


 • Formatimin e teksteve, llojet e formatimin e teksteve

 • Formatimin e teksteve, llojet e formatimin e teksteve

  Për shkak të tendencave të modës dhe futjen e praktikës dentare e teknologjive moderne dhe zhvillimet e fundit të llojeve të formatimin e teksteve është vazhdimisht në rritje, dhe ata të fituar popullaritet në mesin e atyre që nuk e kishte menduar më parë për korrigjimin e kafshimit përdorimin e tyre. Për shembull, llojet e mëposhtme të formatimin e teksteve, gjuhësor dhe safir siç përdoren nga ata që nuk duan të trajtimit ishte e dukshme për të tjerët.

  Gjuhësor formatimin e teksteve të sistemit i ndryshëm nga të gjithë të tjerët. Ndërsa formatimin e teksteve dhe e bërë nga metali, por ata janë të montuar në brendësi (gjuhësore, dmth gjuhësor) anën e dhëmbëve, kështu që padukshmëri i plotë për të tjerët.

  Përveç kësaj, formatimin e teksteve gjuhësor janë në gjendje për të korrigjuar malocclusion të tillë që janë të vështirë për të korrigjuar duke përdorur sisteme konvencionale. Për shembull, në rastin e "kafshimit të thellë."

  Disavantazhi kryesor i kësaj teknike në dy: kostoja e lartë (më e lartë se trajtimit me formatimin e teksteve qeramike mbi teknikës tradicionale) dhe shkeljen e të folurit në fillim të trajtimit. Pas 2-3 javësh të gjuhës përshtatet vëllimit të reduktuar të gojës, dhe kjo merr një karakter të pazakontë. Në mënyrë të ngjashme, kllapa linvalnyh aplikimi pak e vështirë për të mbajtur higjienën orale.

  Formatimin e teksteve metalike - Ky aparat ortodontik, edhe estetike sistemet më të vjetra dhe më pak opsion parantezë, të cilat, pavarësisht nga kjo, ende e përdorur shumë gjerësisht dhe nuk është duke shkuar për të marrë pozicionet e tyre.


  Formatimin e teksteve metalike janë të përbërë nga disa elemente (zamochkov, unaza, etj) që janë të bashkangjitur në dhëmbë, duke i kombinuar ato në një sistem të vetëm dhe duke ndihmuar për të arritur rezultatin e dëshiruar. Megjithatë, makinë metalike është më i spikatur.

  Ky është lloji më e lirë e kllapa, dmth të gjithë trajtim ortodontik do të kushtojë më pak se, për sistemet shembull, qeramike apo plastike.

  Formatimin e teksteve Sapphire janë vestibular (dmth përballet me jashtë) formatimin e teksteve e bëra nga kristale të rritur artificialisht safir. Ata janë duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor në mesin e sistemeve kllapa, kryesisht për shkak të faktit se, si formatimin e teksteve gjuhësore ndryshojnë unremarkability për të tjerët.

  Në të njëjtën kohë të kujdesit për to më pak kohë sesa gjuhësor, dhe kostoja e tyre është më e ulët për të njëjtin kuptim të "trup i huaj" në gojë ata të shkaktojnë dhe kështu shkelje të folurit - too.

  Colored formatimin e teksteve - Një lloj shumë të popullarizuara dhe të përballueshme e sistemeve kllapa, veçanërisht përdorur gjerësisht në mesin e fëmijëve. Këtu është një mundësi për të aplikuar imagjinatën e tyre - vestibular (me ngjyrë trajtojnë ata si gjuhësor formatimin e teksteve ngjyrë nuk ka kuptim - ato nuk janë të dukshme), formatimin e teksteve kryhen me materiale të ndryshme peshore ngjyra të ndryshme dhe forma. Materiali i përdorur për formatimin e teksteve me ngjyra plastike.

  Colored formatimin e teksteve dhe të ndryshojnë në formë dhe ngjyra - ju mund të zgjidhni ngjyrë formatimin e teksteve edhe kur macja e saj, zgjidhni një larmi formash. Por ne nuk duhet të harrojmë se çdo sistem kllapa zgjedhur mjek ortordontom individualisht, në varësi të gjendjes së dhëmbëve tuaj.

  Informacion nga artikullin "Llojet e formatimin e teksteve."