Dush Daily dëmshme dhe të fle më mirë gjatë ditës dhe jo natënDush Daily

Shumica e njerëzve moderne të marrë një dush dhe lani kokën e tij, shpëlarje gojën tuaj pas brushing dhe besoj se gjumi duhet të jetë të paktën shtatë deri në tetë orë në ditë, përndryshe ata janë të pajisur me lodhje dhe probleme shëndetësore. Por kohët e fundit, shkencëtarët britanikë kundërshtuar zakone që shumë kanë bërë një mënyrë e jetës.

Ajo rezulton se një dush të përditshme duke përdorur sapun dhe gels mund të lehtësojë lëkurës film mbrojtëse të lipideve - yndyrave që sherbet lëkurën dhe nuk e le të thatë. Tifozët e ujit të nxehtë edhe më shumë në rrezik, sepse ajo mund të çojë në plasaritje të lëkurës, si dhe zhvillimin e mëtejshëm të infeksioneve.

Fle 8-orëshe

Lidhur me kohëzgjatjen e gjumit, stafi i Qendrës së Londrës për gjumë besojnë se regjimi me fjetur një natë të qëndrueshme për të paktën tetë orë në ditë mund të mbante më shumë se një gjumë periodik. Kjo është shumë më e shëndetshme për trupin rregullisht fle për 15 minuta gjatë ditës. Ky gjumë pasdreke ditë është e dobishme për të dy fëmijët dhe të rriturit.

Gargarë

Gjithashtu mos shpëlarje gojën tuaj pas brushing. Fakti që në procesin e pastrimit të dhëmbëve fluoridnoe dobishme aplikuar shtresë që është e dobishme për dhëmbët dhe i mbron ata nga prishja. Nëse shpëlarje shpëlarje dhëmbët e tij e fuqishme do mikrobet më shumë të ngjarë të dëmshme.


Argëtim pas ngrënies

Dashamirët zbutës në shtrat pas një vakt duhet një herë dhe për të gjithë heqin dorë nga zakoni në qoftë se ata nuk duan të shërohen. Në pozicionin e shtrirë në shpinë ngrënë shpejt konvertohet në yndyrë, kështu që nutritionists rekomandojmë pas një vakt të ecin qetësisht dhe bëjnë punë ose shtëpiake punët.