Çfarë është abuzimi i substancave


 • Abuzimin e substancave

 • Abuzimin e substancave

  Shkaku kryesor i tretës helmimeve janë hallucinations të ngjashme
  ëndrrat.
  Këto ëndrra mund të jetë edhe e këndshme dhe e rrezikshme, por gjithmonë
  shumë e ndritshme dhe ngjyra. Shumica e varur mblidhen në një grup
  disa njerëz që të bëhen anëtarë të njëjta
  "Dream".

  Në vitet gjashtëdhjetë të shekullit të njëzetë filluan të shfaqen edhe viktimat e para
  abuzimin e substancave dhe abuzimin e substancave atëherë ishte identifikuar si një i ri
  lloj i varësisë. Thithja e avujve të paqëndrueshme organike
  Tretësit interesuar kryesisht në fëmijët e moshës tetë deri
  gjashtëmbëdhjetë vjet, dhe kjo "capture" është ende i lindi
  masiv.

  Të inhalants më të përdorura - zam, tretës, ngjyra,
  Kimike pastrim të lëngshme, lighters gazit, benzinë, gozhdë
  Nail - fituar popullaritet në mesin e fëmijëve nga familjet e të ardhura të ulëta
  kosto të ulët dhe disponueshmërinë në shitje. Ky pasion në
  kryesisht nga zhvillimi interes apo presionit të shoqërisë. Megjithëse
  Abuzimi ynhalyantamy është i përhapur, por, për shembull,
  njerëz të ardhura të ulëta në vendet e zhvilluara dhe të burgosurve immeasurably
  më shumë abuzojnë këto substanca. Nitritet janë përdorur
  popullarizuar në mesin e homoseksualëve për të fituar seksual
  ngacmim. Ka disa shenja, të cilat lehtë


  përcaktojë konsumues vdes (e ashtuquajtura të varur): Kjo është fryrë e kuqe
  ndonjëherë, shqetësim ecje dhe fjalimi i ngjashëm me dehje alkoolit.


  Shkaku kryesor i tretës helmimeve janë hallucinations të ngjashme
  ëndrrat. Por dehje fillestar të ngjashme me avujve të alkoolit. "Hundë"
  ndihet zhurmë të këndshme në kokën tuaj, të heqë gjendjen shpirtërore dhe ngrohtësi
  relaksim. Atëherë vetëdija humbet qartësi, mjedisin e vërtetë
  iluzion perceptuar. Objektet ndryshojnë formën e tyre, ngjyrat duket
  të ndritshme dhe të thellë dhe të pazakonshme Dashuri. Ekziston nevoja për të
  lëvizje, por koordinimi është thyer tashmë.

  Faza tjetër e dehjes quajtur "karikaturat shikojnë" ose "ëndrrat".


  Hallucinations janë projektuar në ekran. Ata mund të rritur apo
  ndalet vetëm në fillim, pastaj ata lëvizin në mënyrë spontane. Në
  shumë hallucinations dehur komplekse të ndodhë, ata shohin zvarritje dhe
  drejtuar nëpër trupin e insekteve dhe kështu ndjehen prekje e tyre.
  Duket se mur duke lëvizur, kati shembet, ndjenjat me përvojë
  fluturues ose në rënie. Ndonjëherë ndjehen të dehur në botëve të tjera, në
  hapësirë. Dehur shikoni nga pjesët ndara të trupit të tij
  (Shpesh trurit), trup brenda.

  Burnot konsumues zakonisht mblidhen në një grup të disa njerëzve, në mënyrë që të
  të bëhet parti në të njëjtën "ëndërr".

  Ndonjëherë pjesëmarrësit për
  të luaj përsëri para se të parë një ëndërr, do të identik
  rrethanat ku kopjuar edhe për të paraqesin. Kohëzgjatje
  Ëndrrat nga disa minuta deri në disa orë, por lipidet e tyre
  Njeriu mendon se shumë kohë ka kaluar. Nga të dehjes
  shoqëruar me përgjumje, dhimbje koke dhe të përzier.

  Ka mbidozë narkotike në shtetin - kjo është një e zakonshme
  Shkaku i vdekjes së fëmijëve. Që nga humbja e çon të vetë-kontrollit
  thith avull përsëri dhe përsëri derisa ajo do të jetë "vdekje e papritur nga
  mbytje "- një arrest kardiak dhe frymëmarrje. Një tjetër rrezik
  Tifozët tretës është sjellja e tyre e pakontrolluar dhe

  Zhdukja e proceseve frenues. Sjellja e të varurve nën
  efekt hallucinogenic është e rrezikshme për të tjerët dhe për jetën e tyre.
  Perceptimi i realitetit është shumë i kufizuar nën avull, dhe
  hundë jo të vetëdijshëm për në mendor të tyre dhe fizik
  paaftësi paguese dhe tërësisht jo-kritik në vlerësimin e tyre
  mundësi. Duke u përpjekur për të fluturuar ose poshtë, ato përballen
  pengesa, ato janë shpesh të vështirë për të lënduar veten dhe nganjëherë vdesin.

  Si një rezultat i abuzimit kronike ndodh në çifte të mprehta
  humbje peshe, inflamacion i mukozën e gojës. I dëmshëm
  organet e brendshme e dëmit material, inflamacion i stomakut, zorrët,

  veshkave, çrregullimet e sistemit nervor qendror dhe kockave
  trurit, duke shkaktuar një anemi të rëndë dhe gjakderdhje të fshehur
  organet e brendshme.

  Një pasojë tjetër e rrezikshme e inhalacion është bashkimi
  Varësia ndaj narkotikëve, e cila çon për më tej
  kalojnë në një narkohennoho drogës. Shumë të rritur me të varurit nga droga
  Përvoja filloi me zam. Një varësia e drogës trajtim të drogës në përvojën e 8
  vjet është shumë kompleks, sepse ka një kompleks
  ndryshimet në personalitet, në të cilat droga janë parë si
  një pjesë integrale e jetës.

  Informacion nga artikullin "abuzimit me substancat - një botë e iluzioneve."