Çfarë psychopathy


 • Shkaqet e psychopathy
 • Çfarë nëse kjo ndodh?
 • Diagnoza e psychopathy
 • Trajtimi i psychopathy

 • Shkaqet e psychopathy

  Faktorët e rrezikut për psychopathy mund të shërbejë si kongjenitale
  sistem inferioriteti nervor (encefalit, plagosje kokë). Ajo është e
  gjithashtu se përgjegjësia mund të jetë një shkelje e trurit gjatë
  lindjes ose fëmijërinë e hershme, apo predispozicion gjenetik.
  Me zhvillimin e llojeve të caktuara të psychopathy çon edukim të pahijshme
  fëmijë. Psychopathy kurrë nuk ndodh në moshën e rritur në mënyrë të plotë
  person i shëndetshëm, kjo do të thotë më shumë për ndonjë tjetër
  sëmundje mendore.


  Çfarë nëse kjo ndodh?

  Psychopathy

  manifestuar kryesisht nga përvojat e pamjaftueshme emocionale
  predispozicion tek depresive dhe çrregullim obsesiv-kompulsiv. Nuk duhet ngatërruar me psychopathy "karakter të vështirë", dmth me manifestimet psychopathic të agresionit, shpërthime të bujë, shkatërrimin e etja,
  e cila mund të shkaktohet nga një sërë faktorësh të jashtëm. Pothuajse të gjithë
  Llojet e psychopathy fillojnë të shfaqen nga hershme dhe parashkollore fëmijët.

  Ka disa psychopathy:

 • Psychopathy Asthenic ,
  të cilat janë nervozizëm e natyrshme dhe të shpejtë
  lodhje. Që nga fëmijëria, këta njerëz kanë frikë të pengesave në arritjen e
  qëllime. Ata keq dhënë kapërcyer ndonjë përpjekje vështirësi mobilizimit.


 • psikopatë nervoz ,
  cila është pamjaftueshmëria e pandarë e reagimeve emocionale të turbullta
  shpërthimet e zemërimit. Zakonisht njerëzit me temperamentin nevrik,
  dhe natyra e tyre është kryesisht i korrespondon veçantitë e temperamentit.
  Ata janë të shpejtë, impulsiv, dobët tolerojë pritjet situatën lehtë
  tregojë zemërimin arsye të parëndësishme.
 • psychopathy eksploziv .
  Në mënyrë tipike, këta njerëz janë lëvizjet e ngadalta, mendimet dhe veprimet. Ata
  të penguar kështu të mbajë qetësi në shumë emocionalisht i pasur
  situata, të kujdesshëm, të plota për të pettiness dhe pedanteri, si
  të urdhërojë të gjithë. Këta njerëz janë zakonet e vështirë, rregullat, modelet,

  Moderimi në të gjitha gjërat. Në të njëjtën kohë, nëse dikush është
  Mënyra themeluar e jetës, madje edhe detaje më të vogla, ato
  në çast mund të shkojnë jashtë, duke shkuar përtej mirësjelljes.
  Ata mund të jenë shumë hakmarrës, dhe nuk falim të tjerët
  i pavlefshëm provynnosti.
 • Psychopathy histerike ,
  të cilat janë dobësi e natyrshme, sugjerimi, egocentricity. Një
  tipare qendrore të personalitetit të psikopatë është hysteroid
  egocentrizmi dhe dëshira me çdo kusht që të jetë në qendër të vëmendjes
  të tjerët. Së jashtmi, ai është zakonisht i vogël, elegant, tërheqës
  njerëzit me shprehjet ekspresive të fytyrës dhe gjestet, plastike dhe artistike,

  më shpesh femrat.
 • paranoyyalnoy psychopathy ,
  karakterizuar nga dyshimi, vetëbesim të lartë, një tendencë
  për ide të mbivlerësuar. Kështu, xheloz patologjik i quajtur Njerëzit
  që në fëmijërinë e hershme xheloz nënën e tij për të gjithë,
  komunikon me të në të ardhmen ata miq xhelozë
  dhe njerëz të afërt, për të punësuarit, duke ofruar torturim të vazhdueshëm të dyshuar,
  ata do të vuajnë të padurueshme etj
 • Shyzoydnaya psychopathy .
  Nga një moshë të re psikopatë shizofren të tërhequr vëmendjen
  manifestim i pashpirtësisë emocionale, neobschytelnostyu jetojnë në botë
  abstrakte, nuk moshe sfida.

  Ata zakonisht kanë disa
  zhvillim i vonuar i aftësive të vetë.
 • Ndryshe nga
  e psikozë, psychopathy vështirë se përparon gjatë gjithë jetës,
  megjithatë, disa nga këto mund të rezultojë në psychopathy
  të varësisë nga alkooli apo droga. Ka edhe psychopathy,
  i shoqëruar nga dëshira për të vjedhur apo të mashtrojnë të tjerët.


  Diagnoza e psychopathy

  Vetë
  Pacienti rrallë vjen te mjeku i parë. Më bëni të afërmit
  të fikët sjellje e çuditshme e njeriut. Shumë njerëz përpiqen të kuptoj se
  nëse i afërm i tyre i sëmurë i çmendur, dhe nëse mjekim
  nga sëmundja e tij. Në këtë situatë, mjeku merr
  informacion në lidhje me të afërmit e pacientit, edukimin dhe zhvillimin e tij.


  Po aq i rëndësishëm luan sjelljen e pacientit në sytë e të tjerëve.


  Trajtimi i psychopathy

  Trajtim
  psychopathy - një detyrë jashtëzakonisht e vështirë. Problemi është se pothuajse psikopat
  kurrë i sëmurë i vetëdijshëm, dhe në lloje të caktuara të psychopathy Esch
  ofenduar në përmendjen e parë të një vizite të mundshme te mjeku. Tim
  Megjithatë, trajtimi psychopathy është parë e nevojshme të gjithë të
  parandaluar përjashtimin social të pacientit.

  Duhet
  kuptoj se përshtatja e një psikopat në jetën normale
  përcaktohen me profesionin e tij dhe të mjedisit. Për shembull, shizofren
  psikopatë janë të klimatizuara mirë në shkencat themelore,
  dhe histerike në profesionin e aktrimit.

  Në të njëjtën kohë, patologjike
  falsitet, lodhje apo paranojake tipare janë shënuar negative
  në të gjitha rastet.

  Medicines me psychopathy pothuajse asnjëherë
  nuk i emëruar. Së pari, sëmundja nuk trajtohet me ilaçe,
  Ju vetëm mund të hiqni ose zbutur manifestimet e saj, dhe së dyti, pothuajse
  pamundur të bindë pacientin të marrë ilaçe. Në disa raste,
  Prandaj trajtimi i sëmundjeve oportuniste, alkoolizmi,
  Varësisë. Vini re se këto sëmundje mund të forcojë
  defekt psiko personalitet.

  Informacion nga artikullin "psychopathic."