Çfarë është një gjellë e mbetur


 • Dhe ju do të kalojë "sindromi"!
 • Atë që ju dëshironi?

  Dhe ju do të kalojë "sindromi"!

  Unë kam qenë një mik i ri i cili, duke qenë një stacion kthjellta-up, tha se mjekët gjetën ai kishte "sindromi". Sindromi dhe të gjithë. Për një kohë të gjatë unë nuk mund të kuptoj se në këtë sindrom. Në të vërtetë sindrom është i njohur të jetë një grup i simptomave, simptomë, nga ana tjetër, është një shenjë e sëmundjes. Me fjalë të tjera, mjekët kanë gjetur në simptomat e mikut tim, por kush? Vetëm shumë më vonë kam mësuar se ai kishte një gjellë e mbetur (ai postintoksykatsiynoho) sindromi.

  Vazhkoartykulovane Sindromi postintoksykatsiynoho thjesht do të thotë se ju jeni duke përjetuar probleme të lidhura me helmimi me alkool.

  Shumë më keq Simptome të tërheqjes , që do të thotë se ju keni një mall për alkool, e cila është nganjëherë shumë e vështirë për të kapërcyer. Sindromi maturi lidhur me përqendrim të tepruar të alkoolit në gjak. Kjo buzzword quhet enzimë përgjegjës për përpunimin e alkoolit në substancave më pak të dëmshme. Është ky kusht dhe sindromi i quajtur hangover. Kjo është diçka si një shpërbërjes me varësinë e drogës.

  Sindromi Postintoksykatsiynoho dallohen lehtësisht nga tërheqja. Nëse në të parë ju të pini një gotë vodka, ju do të jetë edhe më keq. Nëse gotë vodka lehtësuar vuajtjen tuaj - atëherë ju keni simptomat e tërheqjes.


  Por gëzohem që ju keni gjetur një zgjidhje të thjeshtë. Shfaqja e pronave të tilla të trupit tuaj tregon se ju keni filluar për të zhvilluar alkoolizmi, dhe ju jeni në një rrugë shumë të rrezikshme.

  Atë që ju dëshironi?

  Prandaj, zgjidhjet për problemet tuaja disi të ndryshme. Kur përpjekjet sindroma postintoksykatsiynoho të veçanta për të sjellë veten në formë hyjnore nuk mund të bëjë. Nëse ju merrni disa fle 9-10 orë do të, do të lahet, do të keni mjaft çajit dhe do të marrin dy herë dozën e multivitamina, ka të ngjarë të gjithë do të jetë mirë. "Dehur" alkool jo vetëm të sjellë lehtësim, por edhe të çojë në fillimin e shpejtë të tërheqjes simptomat ju - ju bëhet një alkoolike.

  Dhe keni nevojë për të?

  Sindromi maturi është shumë e larmishme, fuqinë dhe kohëzgjatjen e ndjesive. Dhimbje koke dhe goja e thatë janë shtuar dobësi, djersitje, humbje e oreksit, gjumë të dobët, ankthi unreasoning, zemrës parregullt, presionin e gjakut garash, tremor (gjymtyrë dridhje), hallucinations.

  Metabolizmi në alkolikët ndryshuar dukshëm. Trupi nuk ka kohë për t'u marrë me neutralizimin e produkteve toksike dekompozimit të alkoolit.
  Për më tepër, efekti i sistemeve enzimë që janë projektuar për të tretem këto produkte është aktivizuar vetëm pas marrjes së një dozë të re të alkoolit.

  Shuarje hangover detyrë më e vështirë se tejkalimin helmim alkoolit mushkërive.

  Nëse procesi nuk ka shkuar shumë larg, ndoshta ju ende mund të përballen më vete. Por në qoftë se ka "glitches" ndihmë e kualifikuar mund vetëm mjek-psikiatër. Kurrë frikë, mjeku kudo ju jeni të detyruar nuk zaprotoryt, por kursim mund të japë këshilla.

  Informacion nga neni Sergei Denisevich