Kinezët dhe, ne - Ga


 • Gjilpërë-in-ligj
 • Syri mund të shoh,
  dhëmb dhe nuk yme
 • Duke folur e drogës

 • - Deri në një metodë mund të përdoret në, ai
  duhet të regjistrohen zyrtarisht. Si me çdo mjek,
  marrë nën?% B
  3otovku në një shtet tjetër duhet të konfirmoj tyre
  kualifikimet dhe të marrë lejen e punës - thotë Alex Karpyeyev, CEO FNKETS metodat tradicionale të diagnostikimit dhe trajtimit.
  - Asnjë mjek i mjekësisë tradicionale kineze është në gjendje të
  marrin në leje zyrtare të punës, në mënyrë që ajo nuk mund
  verifikuar diplomës tuaj - ekuivalent arsimin në atje.


  Çështja është zakonisht zgjidhet si vijon: qendër të hapur,

  marrë një licencë për veprimtari të caktuara në tonë,
  Mjekët rusë, dhe pastaj në qendër dhe kinezëve vijnë për të punuar
  janë të mirëseardhura. Dhe askush nuk mendon që ajo është, së pari, shkelja
  ligj, dhe së dyti, shpesh mashtrim sepse maskën
  Profesorët e pritjes janë njerëz që nuk kanë arsimin e lartë ".
  Një i tillë "mjek" pacienti trajtohet e osteoarthritis. Pacienti ka
  Pikoj kinez drogës i panjohur. Dy javë pas
  Trajtimet e hershme ajo vdiq nga pneumonia lobar. Ajo ishte 41
  vit.


  Gjilpërë-in-ligj

  Ndër metodat e mjekësisë tradicionale kineze (TCM) në vendin tonë ka qenë e gjatë


  përdorur me sukses vetëm reflexology. Diagnoza nga gjuha,
  Diagnoza impuls, ushtrime shëndetësore kineze, Kineze
  mjekësi bimor - të gjitha në nën studim. Shumë keq, sepse tani TCM
  sepse bota është shumë tërheqës veçanërisht Saj
  efikasitet.

  Efektiviteti i mjekësisë tradicionale kineze ne jemi në gjendje për të
  gjykohet kryesisht në Badami (biologjikisht aditivëve aktive) se ne
  panumërta. Nga rruga, po të mos ishte për aditivët e ushqimit në tani
  të jetë i regjistruar me shumë më shumë kinezë
  droga.

  Por kontroll do të thotë sa më shumë ushqim shtues
  lirë se ilaçeve përmes se përsëri vuan zakonshëm

  konsumit - të kapur bosht të produkteve atyre me të vërtetë
  të ndihmojë, dhe të ndarë ata nga padëshiruar dhe mashtruese jashtëzakonisht
  i vështirë. Nëse ju doni të disi të mbrojtur veten e tyre, domosdo
  të parë nëse regjistrimi i drogës apo shtojcë e shtetit -
  Kjo është dëshmi se shtojcë është i sigurt dhe shumë efektive.


  Syri mund të shoh,
  dhëmb dhe nuk yme

  - Kur mjekësi
  mbi 5 mijë mëkate të mos përdorin arritjet e saj. Jo
  kështu që shkenca jonë akademik është i gjithëfuqishëm për të refuzuar
  off sistemet e tyre të tjera të mjekësisë, - thotë Alex Karpyeyev. - Në
  në një zonë të vogël të Zvicrës ka rreth 150 Chinese

  mjekët. Por ka të rrepta mjekët e sistemit të kontrollit atje marrin
  Ekspertët e vërtetë e ditur.

  Ajo do të jetë mirë për ne dhe të përgatitur mjekët e tyre të TCM. Disa universitete
  krijuar grupe të specializuara që kishin shkuar të Kinës për të
  trajnimi. Unë shpresoj se në 2-3 vjet ne do të vijnë për këto vendime.

  Mjekësisë tradicionale kineze në Rusi është publikuar shumë,
  disa e quajnë atë një "sistem të shekullit njëzet e një." Kjo sigurisht që është një ekzagjerim,
  kjo nuk është zgjidhja, por i mirë, medsistema bukur ju duhet
  përdorur, sidomos tani, kur ne kemi një dominim kronike
  Sëmundjet në të cilat ajo është shumë e shumë të mira. Kjo është, natyrisht,
  duhet të zbatohet, por me kujdes dhe me mençuri, duke marrë një shembull në këtë drejtim që nga

  si kinez ".


  Duke folur e drogës

  Shteti Regjistri i barnave bëhet në vijim
  përgatitjet e mjekësisë tradicionale kineze: njëherësh Huat, Bezornil,
  Koronatera, Alhostazin, Mammoleptin.