Çfarë e shkakton papillomavirus


 • Ku ka ata vijnë nga?
 • Të ftohtë kundër lythat

 • Pothuajse të gjithë ende lëkurën beninje dhe mukozës të shkaktuara nga virusi lyth njeriut.

  Virusi lyth hyn në trup nëpërmjet gërvishtjet shpesh të vogla, shkurtime, splinters. Në këtë pikë ka një lez zakonshme. Cigareve kujdesin e saj të zakonshme, por mund edhe të quhet një paraardhësi lez pothuajse të gjitha tumoret e tjera, duke përfshirë edhe kancerin.

  Ku ka ata vijnë nga?

  Interesante, lythat, papilomat, anhiofi-bromo pëlqen të trashëguar. Nuk janë pasardhës rreth të njëjtat vende ku ata ishin prindërit. Shpesh virus hyn në trup menjëherë pas lindjes - fjalë për fjalë nga të porsalindur parë psherëtimë.

  Nëse nëna është lythat, lythat gjenitale në organet gjenitale, një fëmijë mund të Papilloma infeksion virus, dhe sëmundje serioze - superioritet laring pillomatoz, e cila është shumë e vështirë për të trajtuar dhe koha e pubertetit (nëse fëmija të jetojë në atë moshë) bëhet ne kancerin e laring.

  Gjatë gjithë jetës virus manifestohet paqartë. Së pari, ai lythat normale, lythat rinore lythat. Lez mund të zhduken pa trajtim sepse ajo shërben si një "edukate bimëve" dhe magazinimit papyllo viruseve ma nga koha në kohë. Merrni kohën tuaj për të gëzuar nëse pas pëshpëritje, marrëveshje e fshehtë ose i lidhur një copë lez mishit zhduk.


  Kjo vetëm dëshmon se papillomavirus shiten në sasi të mëdha të saj në të gjithë trupin dhe pastaj të shfaqet në mënyra të papritura.

  Shpesh Lythat djegur acidet kolupayut, prerë, por jo krejtësisht të shkatërruar pothuajse asnjëherë. Ky është një parakusht serioz në shfaqjen e kancerit në moshën e rritur. Pas lez përbashkët që shfaqet në lëkurën ose membranat mukoze, ka manifestime të tjera virus lyth. Ata janë në përgjithësi dashamirës derisa ata të bëhen shumë katastrofike.

  Papillomavirus aktivizuar fillon pas ndikimeve negative mjedisore, me dobësimin e sistemit imunitar.

  Gratë gjatë shtatzënisë së në ristrukturimin e trupit, ndryshimet në metabolizmin dhe, rrjedhimisht, ulur imunitetin pas lindjes rrit incidencën e papilomat.

  Karakteristike, dhe lythat, dhe nevi, angiomas dhe sillen sipas rregullave të tumoreve malinje - është vazhdimisht në rritje, të japë metastaza (shkollimin e fëmijëve). Në mënyrë të qartë, për të luftuar të gjitha format e viruseve papillomës nevojë aktiv, por deri më sot lidhur me moles dhe lythat është naplyuvatske penalisht.

  Hiq Moles frikë, kjo është një shpjegim logjik. Nën menaxhimin ekzistues shtatzënë duhet vetëm të ndjekin nishan dhe prisni kur ajo fillon të rritet me shpejtësi, duke i dhënë shumë subjekte lidhur, zemërimin, fillon të rrjedh gjak.

  Vetëm mjekët dërgojnë pacientët me heqje të moles, dhe në shumë raste të bërë shumë vonë. Njeriu vdes nga kanceri që zhvillohet në rodymtsi. Pra, nuk ishte një shoqatë: hiqni një nishan - vetëm të vdesin. Kjo edhe një herë dëshmon se papilomat, moles dhe tumoret beninje të tjera për të eliminuar në mënyrë proaktive pa kancer pritur.

  Të ftohtë kundër lythat

  Por, cila metodë për të zgjedhur? Deri kohët e fundit, ajo nuk ekzistonte. Surgical traumatik prerje sepse pas shkurtimet duhet të mbetet plagët veten e tyre në prani të virusi lyth është një vend të preferuar e kancerit. Surgical electrocoagulator lazer padallueshëm nga bisturi në rezultat, duke shkaktuar djegie dhe si rezultat, plagët, për më tepër, është një defekt kozmetike.

  Këto metoda mund të shpëtoj nga një ose dy mole per transaksion - shumë njerëz nuk mbijetojnë. Një Moles dhe lytha në një person është shumë!

  Rezultatet shumë më të mira janë fituar nga metoda e cryodestruction instrumentale radikal - përdorim "hapësirë" për shkatërrimin e ftohtë e qelizave të tumorit dhe i ruajtur atje virusi lyth. Kriodestruk-tion pothuajse pa dhimbje, pa gjak, jo i lidhur me shkeljen e integritetit të lëkurës. I SIDA dhe hepatiti i pamundur. Në një procedurë mund të jetë subjekt cryodestruction qindra e tumoreve pa efekte negative. Shkatërrimi, shërim dhe refuzim të ndodhë spontanisht pa dhëmbëza.  Vini re se mundësitë e përdorin metodën cryogenic përdorur në sallonet e bukurisë (vatochkoy vajosje zhytur në nitrogjen të lëngët), në gjendje për të thyer në mënyrë radikale me të gjithë tumor të vendosura në viruset e papillomës saj. Prandaj është më mirë që të konsultoheni me mjekun duke përdorur cryodestruction instrumental me rregullat e miratuara në onkologji, ka përvojë me instrumente cryosurgical kemi vendosur të përshtatshme mjet.

  Ajo duhet të theksohet një tjetër aspekte të rëndësishme pozitive të "hapësirës" të ftohtë - metodë cryogenic mund të përmirësojë imunitetin e njeriut, "rregullon" trupin kundër tumoreve.


  Pas trajtimet reduktuar numrin e ftohjet, fyt i lënduar, SARS, gripi, herpesi zhduket.