Çarë apo impetigo Zayed


 • Simptomat çarë impetigo
 • Trajtimi Zayed

 • Simptomat çarë impetigo
  Çarë apo impetigo Zayed zakonisht ndodh në qoshet e gojës, por
  e pazakontë për paraqitjen e tij në krahët e hundës dhe buzë e jashtme e syrit
  çarë. Më së shpeshti gjenden në Zayed debilitated pacientëve, në
  Prania e sëmundjeve kronike si rinitit, konjuktivit,
  Dhëmbët e karies. Ajo karakterizohet nga shfaqja e sëmundjes në qoshet e gojës
  çarë çara, e përbërë nga flluska të bukura dhe të buta. Bubbles
  ia plas, duke u bërë një mjaltit-verdhë crusts, të cilat pastaj bien larg.
  Pacientët ankohen për dhimbje kur hapjen e gojës, ndjesi djegie,

  kruajtje.

  Trajtimi Zayed

  Ajo duhet të jetë
  mos harroni se sëmundje tiroide është impetigo shumë ngjitëse.
  Kur duke përdorur sende të përbashkëta personale mund të infektojnë të gjithë
  anëtarët e familjes.

  Për trajtimin e impetigo çarë përdorimin e drogës,
  kanë pronat dezinfektues dhe pronat antibacterial.

  Këto barna përfshijnë:

 • Calendula tretësirë
 • infuzion safory Japanese
 • infuzion i nenexhik
 • Eucalyptus tretësirë
 • pomadë me përjetësi
 • krem nga eukalipt
 • Calendula krem
 • ointments dhe antibiotikët.
 • Informacion nga neni GN Uzhegov "Shëndeti receta Artë".