Lumturia shih
Ritmi intensive e jetës moderne kërkon gatishmëri konstante për aktivitete të shpejta të ndryshimit. Theksoi ditë zyrë në kompjuter; Vizita mbrëmje klub palestër me një lojë e tenisit, pishinë stometrovku dhe duke shkuar në sauna; parti fund javë me miqtë në një klub nate - të gjitha atributet qenësore të jetës moderne urbane banor që e bëjnë sytë tanë punojnë shumë. Veçanërisht e vështirë që të ketë ato vizioni i të cilit papërkryer - si edhe syzet më moderne dhe lentet e kontaktit nuk mund të krahasohet me sy të gjallë në aftësinë për të shpejt të përshtatur, dhe gjithashtu kërkojnë një kujdes të përhershëm.

E vetmja mënyrë për të mbrojtur veten nga merak rreth lente, zgjidhje apo syzet e thyera - një operacioni. Teknologji revolucionare e korrigjim vizion laser LASIK ka ndihmuar miliona njerëz në mbarë botën të shpëtoj i nevojës për të veshin syze ose lente kontakti. Kjo është metoda më e sigurt dhe efektive për korrigjimin e llojet më të zakonshme të abuzimit:

 • miopi deri në -20
 • hyperopia deri në 6
 • astigmatizëm deri në -6
 • Një problem tjetër është largpamje mosha (presbiopsiya) - shkelje e gabimeve refraktive që lidhen me moshën. Deri kohët e fundit, trajtimi radikal i moshës hyperopia ekzistuar.


  Në 2006, British okulist Medical Center Evropian (EMC) Rayid Elias pati një operacion për korrigjim lazer e moshës hyperopia. Në vitin 2008, për herë të parë në Rusi, Dr. Elias mban një operacion të ngjashëm në Departamentin e okulisti të Qendrës Mjekësore Evropian.


  Dr. Elias Rayid, r. M. N.


  Kryesor specialist okulist-kirurg, kandidat i Shkencave Mjekësore IU. Ai ka studiuar dhe praktikuar në Moskë Qendra e Syrit mikrokirurgji (Institute. Fedorov), të trajnuar në klinikat e ndryshme të huaja. Doc-tor Rayid Elias është anëtar i Ameri-Kan Shoqërisë dhe kirurgët thyes kataraktalnyh (ASRCS), Akademisë Amerikane ophtalmological-Gies dhe shoqëria ruse dhe kirurgët thyes kataraktalnyh.

  Që nga viti 1996, të parët e departamenteve, oftalmologjisë dhe kirurgji sy lazer EMC. Specializohet në operacionet korrigjim vizion lazer, si dhe trajtimi kirurgjik i patologjike okularë Gies ndryshme. I diplomuar nga mbajë-silic lazer korrigjimin e moshës largpamje (largpamje). Flet rusisht dhe anglisht.

  Departamenti i kompjuterit indsutriale EMC pajisur me një pestë të gjeneratës excimer laser VISX Star S4, dhe të tundur sistemin e përpunimit të të dhënave Wave Scan, e cila lejon për diagnozën më të saktë të të gjithë sistemit optik të syrit.
  Lazer Job VISX STAR S4 IR bazuar në parimet krejtësisht të reja.

  Kjo nuk është vetëm në dispozicion korrigjim thyes i defekteve, dhe përmirësim radikal i cilësisë në të cilën është e mundur për të arritur mprehtësi postoperativ vizuale e më shumë se 100% (e ashtuquajtura "superzrenie"). Rezultatet e po aq të mira për shkak të pranisë së sistemit «sy-ndjekja» - për sy ndjekja e sistemit që siguron të qartë rreze lazer punë për një algoritmi të caktuar, madje edhe me lëvizjet e syrit të pacientit, dhe softuer të ri që ju lejon për të kontrolluar përpunimin e kornea me një rreze lazer në çdo pikë.

  Medical Center evropian
  Për Spiridonevskiy., 5 p. 1
  Tel. 7 (495) 933 66 55 (orë)