Gjashtë gabime duhanpirës


 • Pirja e duhanit invigorates dhe përmirëson performancën
 • Është më mirë për të pirë duhan sesa yndyrë
 • Pirja e duhanit ndihmon për të menduar
 • Supermundshtuki superfiltry dhe të reduktuar efekte të dëmshme në trup
 • Cigare të lehta nuk janë aq të dëmshme për shëndetin
 • Tymi i dorës së dytë nuk është e rrezikshme
 • Pirja e duhanit gjallërues dhe për të rritur o performancës

  Në një farë mase po, por jo për kohë të gjatë. Së shpejti kthehet lodhje, humor të keq, dobësi të përgjithshme, nevojitet një dozë të re, atëherë më shumë. Shkencëtarët britanikë kanë hedhur poshtë idenë se pirja e duhanit heq stresin: në të kundërtën, kjo shkakton nervozizëm dhe dëshirën për të pirë duhan një cigare tjetër.

  Është më mirë për të pirë duhan sesa yndyrë


  Kjo është absurde. Së pari, pirja e duhanit është e dëmshme peshë të tepërt. Së dyti, me hedh fituar peshë pirja e duhanit nuk është shumë, dhe peshë mund të hiqet. Së treti, shumë duhanpirësve të përdorni ushqimin si një zëvendësim për cigare - kjo është ajo që e rrit peshën.

  Mjekët kanadezë gjetën se një vit pasi duke hequr dorë shumicën nikotina hedhur të gjitha paund dialed. Pacientët të cilët ndaluar pirjen e duhanit dhe zgjati për dy vjet, trashje kërcënon më pak se duhanpirësit të rënda. Në mesin e yndyrë më të mirë jo më pak se në mesin e atyre që nuk kanë probleme me të qenit mbipeshë. Ai shkon në pirjen e duhanit nuk ndikon në peshë, ajo vetëm redukton urinë, por përveç kësaj, e rrit ndjeshmërinë ndaj celulitit përkeqësimin e qelizave të furnizimit me oksigjen.

  Pirja e duhanit ndihmon për të menduar

  Përkundrazi. Arsyeja qëndron në rënien e depozitave të inteligjencës kalciumit në enët e gjakut që janë "të mbushur" në duhanpirësit shumë më të forta se sa jo-duhanpirësve. Ata ndërhyjnë me qarkullim të gjakut dhe pasurimin e oksigjenit në tru, e cila redukton kapacitetin e trurit.

  Supermundshtuki superfiltry dhe të reduktuar efekte të dëmshme në trup

  Kjo është vetëm një marifet publicitet, por në të vërtetë të gjitha këto pajisje praktikisht padobishme.

  Cigare të lehta nuk janë aq të dëmshme për shëndetin

  Për fat të keq, ata nuk janë më pak të dëmshme se standardi. Duke përdorur duhanpirësve dritë cigareve forcuar gjithnjë e më të thellë, duke çuar në kancer nuk bronke dhe mushkëri.


  Tymi i dorës së dytë nuk është e rrezikshme

  Në fakt, ajo është edhe më keq se zakonisht. Tymi i cigareve është e ndarë në dy nivele: bazë, hyn në mushkëri kur inhaling dhe indirekt - nga dritat, shkëlqim në fund të një cigare, ku koncentrimi i kimikateve të dëmshme në 50-100 herë më shumë. Ky lumë për duhanpirësit pasiv, i cili rrit në rrezikun e tyre të kancerit të mushkërive me gjysmën. Definitely fëmijë vuajnë! Në familjet ku prindërit rregullisht pinë duhan, fëmija është 4-5 herë më i sëmurë më i zakonshëm i ftohtë, i shqetësuar zhvillimin e tij mendor dhe psikologjik. Akti OBSH deklaron: "E drejta e jo-duhanpirësve për të pastruar ajrin sipër duhanpirësve drejtë pirja e duhanit."

  Informacion nga neni "Pirja e duhanit - vetëvrasje. Mendoni për këtë. "