Gjashtë rrugët të çojnë në prostatitis


 • Mos shkoni në një skaj të vetme
 • Shmangni gratë
 • Uluni, të ulen dhe të ulen përsëri
 • Ngacmuar shpesh
 • Mos injoroni karrige
 • Zahartovuvatysya pa tru


 • Mos shkoni në një skaj të vetme

  Edhe nëse ju nuk jeni një tifoz i dashurisë për para, ajo është ende ligj
  numër i madh i partnerëve seksualë ndryshimet e shpeshta më shpejt ose më vonë të çojë në infektimit agjent infektive të transmetueshme seksualisht.

  Nëse sëmundje veneriane ju mund të gjeni dhe shërim, e
  infeksione të tjera mund të vendosen prostatës tuaj dhe të japë një efekt të
  Vetëm shumë muaj më vonë.

  Shmangni gratë

  Nëse keni frikë nga gratë apo kështu ofenduar nga femrat që

  u shmang çdo kontakt me ta, kjo është e drejta juaj.

  Por ia vlen të
  mendoj për të prostatës, i cili mund të jetë shkelje shumë serioze në
  paraburgimi i vazhduar. Fakti se sekrecionet prostatës zastayvanye
  janë në gjendje të provokojnë një sulm të prostatitis.

  Uluni, të ulen dhe të ulen përsëri

  Jo, ajo nuk është në lidhje me lirimin e tij nga një gjykatë. Dhe për dashurinë e karrigeve dhe
  karrige - në punë, duke parë TV, ngarje, etj Stanjacioni i gjakut
  Zona e legenit - kushtet e përkryer për zhvillimin e prostatitis. Madje
  në qoftë se ju organizoni çdo orë një shëtitje 10-minuta apo stërvitje,
  rreziku mbetet.
  Prostata kërkon ushtrime të veçanta.
  Visimkopodibnyh muskujve që kap një fund prapa
  kalojë, dhe të tjera - baza e penisit - që është objekt i trajnimit tuaj! Gjithkush
  orë dhe 10 minuta ky muskul duhet ritmikisht ngjesh, por ngadalë. Në llogari
  1-2-3-4-5 tendosje, dhe shpenzim 6-7-8-9-10 relaksuar. Dhe të bëjë
  Kjo mund të jetë në çdo pozicion të trupit.

  Ngacmuar shpesh

  Pengojnë instinktet e tyre seksuale. Eksitim pa
  përfundon në derdhje për seminale shumë të keqe. Pikërisht
  ne nuk duhet të shtrihet në pafundësi dashuri të mëparshëm amorous
  dhe të ndërpresë procesin e derdhje.

  Mos injoroni karrige

  Këtë herë ne jemi në karrige, të cilat ne rregullisht lë

  tualet. Nëse ju kanë provuar zorrët tuaj në kapsllëk dhe në vizitat e rralla të
  WC ju duhet të bëni një përpjekje, atëherë ajo rrit
  presion intra-abdominale, e cila shkakton mbipopullim në prostatë.

  Zahartovuvatysya pa tru

  Mos e merrni ndonjë të ftohtë si një mundësi e mirë për të kalit
  trup. Dridhura i pamatur ul mbrojtjen e tij
  dhe hap infeksioneve, duke përfshirë ato në prostatë. Shumë më e mirë
  përdorni douches në bigëzim.