Raspberries Zi parandalon kancerinBerry i ri i quajtur Mac Zi *. Aromë e saj është më e fortë se ajo e raspberries konvencionale të kuqe.

Hulumtuesit me kujdes të studiuar vetitë e frutave të ri, shtet që ai përmban sasi shumë të larta të substancave që kanë kohë që njihen si të aftë për parandalimin e kancerit të ndryshme.

Sipas shkencëtarëve, raspberries zeza pasur në anthocyanins, acid antioxidant ellagic dhe të rralla ** dhe menjëherë e quajti "mbretëresha e manave".

Para se shkencëtarët lirua përfitime Mac Zi, ata kryer një sërë studimesh të bazuar në shtetin univesytetu Ohajo. Në minjtë dhe minj që të konsumuar një sasi të madhe të butë zi, vuri në dukje një rënie të mprehtë dhe të ndjeshëm në numrin e tumoreve malinje të ezofag dhe zorrës së trashë.

Këto studime kanë sugjeruar se ekstraktet e raspberries dhe manaferra janë në gjendje të ngadalësojë rritjen e gjirit, mitrës, zorrës së trashë dhe ezofag.

Javën e kaluar, të mërkurën, Mac Zi doli në shitje në Britani të Madhe. Jo larg kur rusët do të vlerësojmë shijen dhe preferencat e superfoods të reja.

* Që Berry shfaq vetëm zyrtarisht në botë dhe në Rusi në lidhje me të derisa pothuajse askush nuk e di, ne kemi vendosur për të lënë emrin e saj origjinal.

** Shumë njerëz me lloje të ndryshme të aplikimit të kancerit të acidit ellagic lehtësuar në masë të madhe të sëmundjes; kur përdoret në sasi të mëdha janë raste të regresionit të sëmundjes.


Ka raste të trajtimit të kancerit të gjirit në fazën 4 duke përdorur acid ellagic.