Pse kërceu elbElb. Elb në mendje - jo vetëm i papërshtatshëm, në qoftë se plaga është inflamacion purulent. Kjo qepallë ekstrem i përflakur, është infeksion i gjëndër e flokëve dhe gjëndër dhjamor. Simptomet e elb nuk ka gjasa për të shpjeguar popullor - i njohur për shumë. Së pari kruajtje tokë shekull, ënjtje dhe pastaj një 2-4 ditë në majë të kokës së saj është formuar verdhë. Nëse ajo qëndron jashtë për të zbuluar qelb.

Për të mësuar se si të trajtojnë pak njerëz e dinë elb. Dhe vetëm një adresë ky problem te mjeku. Në thelb të njëjtat receta trajtimit të mbledhur nga telefon nga të dashurin apo në dhomën e pirjes së duhanit.

Dhe çfarë nuk dëgjojnë këshilltarë "të mirë". Well locion me herbs, është ajo ofroi gjithashtu për të trajtuar urinë! Ndoshta në qoftë se për të ju kujtoj se urina - ajo mbeturinave trupin, t'ju ndalojë nga një vendim i tillë i nxituar.


Arsyet.

Për të luftuar këtë problem, është logjike që të dini pse ajo ka ndodhur. Besohet se elb vjen nga dridhura. Por në fakt ajo është shkaktuar nga një infeksion bakterial, më thjesht, i poshtër. Kjo nuk është ngjitëse. Ka njerëz që për disa arsye janë në rrezik të kontraktuese më shumë elb.

Femrat kanë më shumë gjasa të vuajnë nga kjo sëmundje se sa meshkujt. Shpjegimi është i thjeshtë - ata shpesh prek syrin me kozmetikë.


Në këtë rast, rregullat e vetëm të thjeshta higjienike mund të ndihmojë - vetëm përdorni grim tuaj, lani brushat dhe applicators për aplikoni grim. Fëmijët shpesh vuajnë, si dhe - edhe për shkak të jo-pajtueshmërisë higjienë themelore. Shanset lëkundur infeksion dhe "rritet" elb, për të përdorur një peshqir të pista për të fshirë sytë me duart e pista ose nëse grimcë u ul.

Njerëzit në të trupit të vitaminave të zhdukur A, C dhe B, të cilat janë të rrallë jashtë vetëm duke rrezikuar më shumë se të tjerët. Shfaqja e elbit si dhe për shkak të imunitetit personal dhe trashëgim. Elb si ajo dërgon një sinjal se sistemi juaj imunitar është problem.

Shpesh shkaku kryesor mund të jetë një mite mbi qerpikët - Demodex, një shumëllojshmëri të sëmundjeve kronike, shpesh traktit gastrointestinal, diabet.


Parandalimi.

Parandalimi - është higjiena personale. Ju nuk mund të prekni sytë me duar të pista. Përdorni vetëm nevojë kozmetike personale dhe peshqir personal. Dhe sigurisht, vetë mbështetjen tuaj të sistemit imunitar - të marrë vitamina, elb dhe pastaj ju nuk e shqetësojnë.

Informacione nga artikullin "Sytë Elb"