Pse nuk mund unë


 • Pse po ndodh kjo
 • Probleme psikologjike
 • Nëse dyshoni se

 • Pse po ndodh kjo

  Statistikat nuk japin një përgjigje të saktë për numrin e njerëzve të cilët kanë probleme të ereksionit, kryesisht sepse koncepti i "problemeve mbledhje" është shumë e përgjithshme. Për të qenë të saktë, ne duhet të flasim për mosfunksionim ngrerë apo impotenca.

  Edhe një njeri përsosmërisht i shëndetshëm nuk garanton sukses 100% në këtë proces psihozavisimom si marrëdhënie seksuale. Herë pas here probleme mbledhje mund të ndodhë në çdo person. Arsyet për këtë mund të jenë shumë të ndryshme, për shembull, fiziologjik - një tepërt i alkoolit, efektet anësore ilaçe, etj, apo psikologjik - vetë-dyshim, zemërimi apo stresi.

  Nëse problemet mbledhje ndodhin shpesh ose janë bërë një makth i jetës tuaj, pastaj i kushtoj vëmendje për shëndetin tuaj, pasi që shumica e mosfunksionim ngrerë lidhur me enët e gjakut patologjike.

  Në disa raste, problemi nuk është në fiziologji e trupit, por më tepër në psikologji. Ajo që ne të ndjehen të, perceptojnë dhe përvojë, reflektohet në funksionin seksual.


  Probleme psikologjike

  Këtu janë disa shenja që tregojnë për problemin e mundshëm psikologjik:

 • Njeriu është në gjendje për të arritur një mbledhje me një partner ose gjatë masturbim por jo me të tjerët.
 • Ai është duke përjetuar stres të rënda, të tilla si divorci apo humbje të vendeve të punës.


 • Ai tashmë kishte depresionit ose çrregullime të tjera mendore.
 • Nuk ka Sëmundjet fizike - diabeti, sëmundje të zemrës, tension të lartë dhe të tjerët.

 • Nëse dyshoni se

  Nëse ju dyshoni se ju keni diçka të gabuar - nuk do të jetë panik. Ndoshta ju vetëm duan të shohin qëndrimin e tyre ndaj seksit në përgjithësi, në veçanti për partnerin e tij, dhe ajo mund të jetë se ndryshime të vogla në jetën e zakonshme të tërhiqet problemet tuaja.

  Në shumicën e rasteve, mosfunksionim ngrerë të ndonjë shkallë shërueshëm. Megjithatë, nuk do të përpiqet për të vetë-mjekoj - pa e ditur shkakun e saktë të problemit ose të vendosur arsyesh, ju rrezik përherë më keq.

  Në mënyrë që të kuptojnë se çfarë po ndodh me ju, ju duhet të konsultoheni me një seksolog i njohur kualifikuar mjek. Nëse problemet tuaja janë fiziologjik në natyrë, mjeku do t'ju rekomandojë për shqyrtim të mëtejshëm në urolog, andrologist, mjek, etj

  Informacione nga artikullin "probleme gjatë ndërtimit"