Kontracepsioni mashkull për ata të cilët janë përdorur për të mbajtur krah për krah
Kjo kështu ka ndodhur në jetën time që njerëzit të besojnë kontraceptivë vetëm
detyrë femër. Por në qoftë se ju mendoni rreth saj, çfarë një të fortë, të sigurt
Njeriu duhet të japin në mëshirë të partnerit të tij në seks aq delikate
Pyetjet? A nuk është koha për njerëzit që të kujdeset për bërjen e tyre të padëshiruar
shtatzania dhe aborti nuk duhet të prish jetën e tij dhe jetën e dashur
gratë? Sot ka shumë metoda Kontraceptim
Men
.

 • Më popullore burrat nga mbrojtja
  shtatzënia e padëshiruar është tërheqja. Kjo është e tmerrshme për të thënë, por
  shumica e njerëzve janë vetëm se, shumë e dyshimtë dhe madje të dëmshme

  Teknikat e shëndetit. Megjithatë, një e treta e tërheqjes
  çon në konceptim, dhe gjatë viteve - dhe shfaqjen e çrregullimeve seksuale
  të dy partnerët. Një numër i madh i shtatzënive të padëshiruara
  zgjatur artificialisht ndodh pas raportit seksual. Pa dyshim,
  marrëdhënie të zgjatur zgjat partnerët kënaqësi seksuale, por
  sepse disa nga lëngu i farës sekretuar me yndyrat
  ajo krijon një kërcënim të vërtetë për të krijoj.
 • Metodë kontraceptive mashkullore "scrotum nxehtë"
  ose "Samurai vezë" erdhi në Evropë nga Japonia e lashtë, ku gjatë më parë
  gjeti se duke ngritur temperaturën në scrotum shkakton sterilizimi mashkullor.  Temperatura e testiseve, të tilla si temperatura ditore dush e 46,6 ° C për një muaj, me të vërtetë i jep formimin e spermës dhe e privon
  një njeri për gjashtë muaj me mundësinë e të pasurit fëmijë, por në të njëjtën kohë rrit rrezikun
  kanceret e organeve gjenitale.
 • Prezervativi - kjo është një mënyrë e besueshme
  mbrojtje kundër shtatzanisë, por vetëm nëse respektohen në mënyrë të qartë
  përdorimi i saj.


  Këtu janë disa rekomandime:
 • Prezervativët duhet të përdoret vetëm
  cilësi të lartë, të blerë në barnatore;
 • i bie në prezervativët duhet të jetë rreptësisht
  sipas madhësisë së penisit;
 • Në mungesë të lubrifikimit vaginal

  në partner duhet të përdorin moisturizer shtesë;
 • nuk përdorin prezervativë skaduar
  datë.
 • Thjeshtësi
  përdorim, të padëmshme, efikasitet të lartë, dhe aftësia
  mbrojtur nga sëmundjet e transmetueshme seksualisht - ana pozitive
  përdorimin e kondomit. The downside është përdorimi i tyre
  reduktimi i partnerëve seksualë dhe ndjenjat e mundshme të reagimit alergjik ndaj latex.

 • Implantet nënlëkurore për burrat - një ampulë të veçantë,
  permbajtur "androgens", të cilat janë të implantuar nën lëkurë dhe brenda 3-5 ju
  muaj sekretojnë substanca që parandalojnë formimin e zbatueshëm

  spermatozoideve. Dobësitë e kësaj metode është ana e mundur
  Efektet të tilla si dhimbje koke, konfiskimet.
 • Përdorimi i kontraceptivëve oral për meshkujt që përmbajnë "acetate ciproteroni"
  çon në një sterilizim të përkohshëm dhe disa uljen e farës
  Lëngu pas ndalimit të pilulës të gjitha parametrat janë rivendosur.
 • Pllakat që përmbajnë "estrogjenit dhe androgen" gjithashtu të sigurojë mbrojtje nga
  shtatzënia e padëshiruar, por përveç kësaj, rritjen e makinë seksi dhe
  të zvogëlojë cilësinë e spermës. Përjashtim të rastit kur e tyre për një muaj, atëherë
  pushim i detyrueshëm për 3-4 muaj, sepse përdorimi i vazhdueshëm mund të zhvillojnë

  çrregullime mendore dhe depresioni.
 • Kirurgji
  Sterilizimi i njerëzve - më të besueshme dhe
  metodë të padëmshme kontraceptive mashkullore.


  Ka disa mënyra
  Sterilizimi kirurgjik:
 • Vazorezektsiya, i cili është i bazuar në veshjes
  kurrizit sperme, operacioni është i kthyeshëm.
 • Vazektomi - prerë vas deferens. Sot zhvilluar metoda
  "Vazektomi Reverse", duke lejuar mundësinë një kthim 90% e njeriut ndaj
  pjellori.
 • Paraqitje
  në valvulat vas deferens të cilat mund të arrihen me anë të operacioneve të vogla
  "Open" ose "mbyllur" si të nevojshme.
 • Renewable
  vazektomi, e cila përfshin futjen e vas deferens vogël "gome

  probochek ", e cila nëse është e nevojshme mund të hiqet.
 • Hyrje në semyavynosyaschie
  Strait e materialeve të veçanta (poliuretani) të cilat gjatë ngurtësim
  bllokon spermës nga testise.
 • Metodë
  Kontracepsioni mashkull - spirale mashkull, i ngjan ombrellë të vogël që është futur përmes
  uretrës në scrotum. Si pjesë e spirales është spermytsydnoe stuff.
 • Metodat
  Sot shumë kontraceptive mashkullore, duhet të konsultohen vetëm me
  Mjeku Andrology dhe të zgjedhin të drejtën sipas moshës, nivelit
  Aktiviteti seksual dhe shëndetin e tyre.