Sa e rrezikshme alkoolit për një trup në rritje


 • Zero
 • Pa mbrojtje
 • Arma e gjenocidit

  Mos harroni se si S.Marshaka ka shkruar:
  "Për këto arsye dehurit janë:
  Wake, Takimi, festim, telat,
  Pagëzim, martesa dhe divorci,
  Frost, gjueti, viti i ri,
  Shërim, housewarming,
  Trishtim, keqardhje, gëzimi,
  Suksesi Award, një gradë të re.
  Dhe vetëm të pijshëm, asnjë arsye! »

  Këto fjalë reflektuar rrënjosur thellë në traditën tonë për të festuar çdo pak bit ngjarje të rëndësishme të jetës. Gradualisht, njerëz të tërhequr në të pijshëm nga koka e tij dhe fillon të kërkojë nga të gjitha rastet e reja për të pirë. Personalisht, unë isha i tronditur vetëm përhapjen fatkeqësi dhe alkoolizmi rinjve. Sidomos i rrezikshëm është një birrë i gjerë propagandë tek të rinjtë.

  Në shikim të parë kjo të sigurt, kjo pije shumë Subtly fillon të mësojë trupin shumë të re për përdorimin e rregullt të alkoolit. Dhe kjo fillon mocion në një avion të prirë

  Zero

  Pasojat më serioze për alkool personi është në fazën e embrionit në ditët më të hershme dhe muajve të ekzistencës së saj, kur vuri organet dhe sistemet e trupit të ardhshëm të rëndësishme. Humbja e madje disa qelizave në një fazë të hershme të zhvillimit të embrionit mund të rezultojë më tej në moszhvillimin e një organi, dhe mund të çojë edhe në deformime dhe anomalitë. Edhe një alkool të vogël një grua shtatzënë domosdoshmërisht të çojë në anomalitë në zhvillimin e fetusit.


  Kjo është një gabim për të besuar se defektet alkoolike duhet gjithmonë të jetë i dukshëm më e jashtme e fëmijës. Shumica e tyre ndodhin në organet e brendshme dhe shpesh mund të gjenden vetëm disa vjet pas lindjes.
  Për shembull, hipoplazise e lëvore cerebrale, defekte të lindura të zemrës, vonuar mendor.

  Në vitet e fundit, mjekësi akumuluar një hendek i madh informacion të konfirmuar në zhvillimin fizik dhe mendor të fëmijëve prindërit e të cilëve rregullisht pinë alkool. Siç mund ta shikoni, jo vetëm grua duhet të mendojë për shëndetin e fëmijës së palindur. Për fat të keq, shumica e të rinjve nuk janë edhe të vetëdijshëm për këtë nivel të rrezikut të alkoolit për brezat.

  Mjekët francezë kanë analizuar zhvillimin e fëmijëve prindërit e të cilëve e bëri për një kohë nuk ka përdorur alkool. Dhe ata erdhën në përfundim optimist se për konceptimin dhe lindjen e një njeriu të shëndetshëm të fëmijëve të plotë dhe një gruaje duhet të krejtësisht të heqë dorë alkool për të paktën 2-3 vjet.

  Pa mbrojtje

  Le të kthehemi në rininë tonë. Për rritjen e helmimit me alkool organizëm është pasoja veçanërisht të rënda. Së pari, sistemet mbrojtëse në një fëmijë apo adoleshent ende nuk është shfaqur si trombozë dhe vdekja e qelizave nga hypoxia në trup që zhvillon sigurojë ndikim shumë më të madh se në një të rrituri.

  Tërheqja e toksinave alkoolit është shumë më i ngadalshëm.

  Së dyti, ky organ është ende në zhvillim e sipër, që do të thotë se ekziston një ndarje intensive qelizë për të ndërtuar organet dhe indet. Si rezultat i helmimit me alkool këto qeliza trupi ka nevojë në mënyrë të pashmangshme vdes, dhe kështu të sjellë nedoformuvannya ndonji strukturat vitale të trupit që janë programuar në nivel gjenetik. Ai vijon se më e re e trupit, më e rrezikshme ajo për pije.

  Arma e gjenocidit

  Gjithnjë, të rinjtë në moshën rreth 30 vjet që vuan nga sëmundjet e stomakut, mëlçisë, sistemit kardiovaskular, çrregullime nervore dhe çrregullime të sferës seksuale, që del kundër pijshëm.

  Efektet e alkoolit njëjtat negativisht për të gjitha sistemet dhe organet, dhe shpesh sëmundjet ndodhin papritmas, në mes të prosperitetit të dukshme.

  Rreziku dhe insidiousness efektet e alkoolit në trup të ri japin arsye për të thirrur atë armë gjenocid që minon dhe dobëson pishinë gjen të njerëzimit. Forca e armëve mund të shihet në pushtimin e Amerikës. Kjo ishte e mjaftueshme për të mësuar indianëve të "ujë të zjarrit", më tej jo shumë të vijë: është një numër i madh i indianëve tani?

  Informacion nga neni Irene Lukyanchykov "alkooli është e rrezikshme për një organizëm në rritje?".