Nuk bëni tullac, por ishte impotent

Pak burrat moderne nuk janë të frikësuar për humbjen e flokëve dhe
dikur dëgjuar për një vajzë që e pëlqente, "Dhe ti, tullac, unë nuk do të them në telefon!".
Por statistikat nga fytyra baldness të paktën 30-35% e meshkujve në gjithë
botë, disa prej tyre fillojnë të humbasin flokët në një mënyrë të drejtë i ri
mosha 25 vjet. Fazat androgjenetike alopecia fillestare ndonjëherë
manifestuar në moshën 18 dhe pastaj vetëm progres. Plotësisht
e kuptueshme pse burra të gjitha forcat duke u përpjekur për të ndaluar humbjen e flokëve dhe
të fillojë të marrë medikamente të ndryshme, shpesh pa menduar për
pasojat.

Sipas shkencëtarëve amerikanë kohët e fundit kuptova,

se një nga drogat për baldness, e cila përfshin finasteride,
të ndihmojë të ndaluar humbjen e flokëve, por ajo mund të bëjë një burrë impotent.
Zyra e Ushqimit dhe drogës
(FDA) ka aprovuar kjo
drogës në 1997. Që Trichology rreth botës rekomandoj këtë
mjekim të pacientëve të tyre për të luftuar humbjen e flokëve, duke shpjeguar se kur
futje ditore e finasteride në trup është reduktuar ndjeshëm nivelin
dihydrotestosterone - formë biologjikisht aktive e testosterone, e cila
është shkaku i drejtpërdrejtë i humbjes së flokëve.

Për fat të keq, rivendosjen e flokëve shumë burra


çoi jo vetëm në një rënie në potencë, por edhe për të reduktuar organet seksuale dhe
gjithashtu një rënie të mprehtë në epsh dhe spermës humbjen e vëllimit. Përveç kësaj,
Disa njerëz atje Gynecomastia - shtim të gjirit në
duke rezultuar në compaction ndodhur zemrat e dhimbshme .. Pavarësisht
Prevalenca e simptomave të mësipërme, deri më sot, jo i saktë
prova shkencore se droga që përmbajnë finasteride kërcënuese
shëndetin e burrave. Shumë shkencëtarë të famshme janë tani duke luftuar për të bërë
Mostra ishte vendosur emërtim të ri që paralajmëron nga ana e mundshme
Efektet.