A mund të veshin sandale me një gisht
Çfarë është grua që dëshiron që të duken sexy, jo në
veshjet e brendshme të paktën një palë tela? Megjithatë, disa kohë
kur e pa reflektimin e tij në veshje slinky ose xhinse thatë, të fillojnë të veshin
Thong çdo ditë. Në të vërtetë, lak fitimprurës theksojnë roundness e grave
mollaqe. Me Strings duan të veshin një skaj dhe pantallona gjysmë-montim.

Megjithatë, të gjitha gjinekologë e botës besoj shumë lak
i rrezikshëm për shëndetin e grave.

Së pari, vargjet kryesore pjesë, rrip i hollë i leckë
- Ashtu si udhë të përcaktuara enkas mënjanë për anus bakteriale vaginale.
Dhe nga rënia në gjiri i huaj e gruas në këtë vend afër baktereve

pezmatimi i organeve riprodhuese femër.

Së dyti, duke dashur për të kursyer para dhe të bëjë Thong të qëndrueshme,
prodhuesit të brendshme shpesh qep ato me pëlhura sintetike. Sintetike,
të njohur për të keq breathable dhe përmirëson lagështi lëkurës.
Mjedisi i lagësht - parajsë bakteriale. Përsëri - një gur i hedhur nga acarim të lëkurës dhe
Depërtimi i baktereve në vaginë.

Së treti, në një përpjekje për të bërë të brendshme të jetë e mundur
padukshëm, gratë shpesh zgjedhin lak shumë të ngushtë që fjalë për fjalë
gërmoj në lëkurë, përsëri duke bllokuar pjesë gji ajrit delikate të trupit.

Çfarë duhet të bëni nëse rrip dantella shtrirë në dollap?Admiroj ata nga të vështirë për të marrë frymë? Në mënyrë ideale, mjekët thonë, është e
dhe të bëjmë - ne të shëndetshme. Por ndjenja e përbashkët na tregon, në të gjithë të mirë
matur.

Ju nuk veshin këpucë me takë të çdo ditë? (Nëse ju i vishni kjo
artikull nuk është për ju, sepse veshur dëme të lartë të përhershëm, por edhe
takë e hollë me siguri nuk do të jetë.) E njëjta gjë është e vërtetë me varg. Në
veshin e përditshme duhet të preferojnë brekë e rregullta nga natyrore
Materialet dhe sandale me një gisht sexy veshur në raste të veçanta. Ju mund të plotë
me këmbët.

Për të zvogëluar dëmtimin e një strings minimale, harrojmë për kursim!
Ju meritojnë një të brendshme të mirë dhe të shtrenjtë, sidomos vargjet.

Blej një të vetme
palë e vargjeve të mëndafshta apo dy - pambuku me cilësi të lartë në vend të pesë apo madje
dhjetë sintetike. Të jetë i sigurt që trupi juaj do të rrezatojë mirënjohjen dhe
jashtë dhe brenda.

Masa tjetër dhe ndoshta më i rëndësishëm në
parandaluar dëmtimin nga vargjet - përdorin higjienën e përditshme
pads. Ne shpresojmë se ky kujtim - një formalitet bosh dhe ju
të kuptojnë se sa e rëndësishme është që të përmbahet higjienës çdo orë të jetës së tij.

Së fundi, veshin një lak për katër orë në një shtrirje.
Edhe kjo kohë e mjaftueshme për të dëmtuar lëkurën tuaj në
organet gjenitale, kështu që shikojnë nga clockwise dhe mos harroni se topi mesnatë

Seksualiteti mund të kontaktoni vizitë kungull tek gjinekologu.