A është e mundur për të kuruar Kastrati cystitisShkencëtarët evropianë dhe amerikanë kryer një studim të trajtimeve për gratë me UTIs (infeksioneve të traktit urinar).
Ajo u gjet se ata pacientë që morën shtojcave të përditshme gjatë Kastrati vit mesatarisht dy herë më shumë gjasa të vuajnë nga acarimin e sëmundjes se sa gratë që marrin dozë të përditshme të ulët të antibiotikut.

Megjithatë, se informacioni nuk është i mbrojtur antibiotikë. Në kushtet e kapacitetit për të parandaluar përsëritjen e antibiotikut infeksionit dy herë më efektive se boronicë, por bakteret e tij të vazhdueshme pritjes fitojnë rezistencë ndaj tyre.

Shkencëtarët sugjerojnë që zbuloi efektivitetin e antibiotikëve në krahasim me boronica të kuqe të lidhura kryesisht me dozë të ulët të boronicë ekstrakt.

Cranberries përmbajnë proantotsianidyny, antioksidantë të fuqishëm që pengojnë rritjen e baktereve gjatë fërkimit të tyre në indet e traktit urinar. "Dështoi në kolegët e mi ishte që pjesëmarrësit e studimit marrë suplemente boronicë në sasi të pamjaftueshme," - thotë Dr. Lian Marx (Lianne Marks), Qendra Shëndetësore mjek me emrin Scott and White nuk ka marrë pjesë në studim. Një University urolog i Rochester në New York Seancat Annette (Annette Sessions) shton se Kastrati nuk janë vetëm masë e sigurt për të luftuar UTIs. Të gjithë pacientët me këtë diagnozë duhet të pini shumë ujë të pastër dhe shpesh shkojnë në tualet.


"Vetëm një numër i vogël i pacientëve me UTI, i cili nuk punon Kastrati si Naturopathy duhet të mbështetet në antibiotikë," - tha Sessions.