A është e mundur për të harruar për psoriasis


 • Çfarë është psoriasis?
 • Çfarë ka të re në botë në trajtimin e psoriasis?

 • Çfarë është psoriasis?

  Ajo do të duket? Psoriasis nuk është e rrezikshme për jetën dhe është i vetmi siklet kozmetike. Por disa të cilët nuk i kushtojnë vëmendje ndryshimeve inflamatore, lëkurës me luspa. Vuajnë nga njerëz të psoriasis të duket i trembur në plazh, veshur me veshje zbulimin. Për disa kjo është një fatkeqësi!

  Shkencëtarët moderne mjekësore përfshijnë psoriasis klasifikuar si sëmundje autoimune. Kjo do të thotë se sistemi imunitar i ka dhënë një aksident serioz, dhe trupi fillon të luftojë kundër indet e veta, në këtë rast? e qelizave të lëkurës.

  Trajtimi më i efektshëm për këta pacientë? eleminuar shkakun e sëmundjes: bllokuar qelizat imune? Limfocitet aktive. Por deri kohët e fundit, në mënyrë efektive dhe të sigurtë të bëni kështu dështoi.

  Prandaj, pacientët e tilla zakonisht caktohet një trajtim i cili i jep një efekt pozitiv por afatshkurtër. Por, ndërsa askush nuk mund të garantojë se do të ulur rrezikun e acarimin rënda. Për fat të keq, shumica e njerëzve që vuajnë nga kjo sëmundje për jetën, dhe aftësinë për të mbajtur në hap me psoriasis rehati edhe të vogla për ta - më të mirë.


  Çfarë ka të re në botë në trajtimin e psoriasis?


  Si për të shtypur në mënyrë efektive përkeqësimin e kësaj sëmundjeje të pakëndshme? Shkencëtarët në mbarë botën vazhdimisht kërkoni për mjetet më efektive për të ndihmuar njerëzit të shohin rezultatin e vërtetë. Mjekët Medical Center "Kapital" është përdorur në trajtimin e psoriasis janë metoda shumë efektive për largimin e substancave patologjike plazma e njeriut që shkaktojnë përkeqësimin.

  Ndikimi është jashtë trupit të plazmës jashtë dhe hequr molekula të dëmshme pastaj pastrohet plazma përsëri në trup. Ai nuk ndihet ndonjë siklet dhe këtë herë shikuar televizor apo duke lexuar libra janë gu.

  Procesi është parë si normale "pikoj"!

  Teknologjitë e reja ju lejojnë të shpejt të pastruar lëkurën dhe për të arritur efektin maksimal kozmetike. Rezultatet kryesore që mund të arrihet përmes një kurs të procedurave - një efekt të shpejtë kozmetike dhe falja e zgjatur. Kjo nuk do të thotë se nuk ka më nevojë për të marrë ilaçe. Vetëm në një sfond natyrisht terapi të drogës jep efektin maksimal me doza të reduktuara të barnave esenciale.

  Duke përdorur këtë teknologji, rënie 99% manifestime lëkurore e rasteve të sëmundjes, dhe në 35% të pacientëve arritur regres të plotë. Për më tepër, teknologji provuar shumë efektive në trajtimin e më të rëndë, formë e sëmundjes së përbashkët.

  Qendra mjekësore "Capital" në një mënyrë të tillë të veçantë të trajtohen me sukses jo vetëm llojet komplekse të psoriasis, por shumë sëmundje të tjera të lëkurës vështirë për të trajtuar në mënyrë të zakonshme. Pajisje moderne, diagnoza cilësi dhe mjekët kompetente me rrezik minimal prej efekteve anësore të psoriasis të detyruar të tërhiqen.

  Procedurat e kursit lejon një person të diagnostikuar me "psoriasis" bëhen të sigurt dhe të ndjehen një shije të re për jetën! Pa dyshim, për metodat për të eliminuar rrënjët e sëmundjes, një të ardhme të madhe. Kërkime të mëtejshme në këtë fushë do të ndihmojë mjekët me sukses të madh për të trajtimin e shumë sëmundjeve që tani janë të vështira për veprim.