Kjo prostatitis keqe


 • Prostatitis. Çfarë është kjo sëmundje?
 • Pse të prostatës?
 • Ku prostatës?
 • Simptomat e para
 • Mos drejtuar sëmundje
 • Trajtimin më të mirë - parandalimi
 • Prostatitis. Çfarë është kjo sëmundje?

  Prostatitis - inflamacion i indeve të prostatës - shpesh Urological
  sëmundje në njerëzit e moshës 20-50 vjet. Rreziku i madh i prostatitis
  që mund të çojë në çrregullime të funksionit seksuale dhe proceset
  Arsimi në testise e qelizave mashkullore embrion, dmth varfëri. Nga
  Statistikat, prostatitis vuajnë 25-40% të meshkujve (disa
  Burime deri 80%) e të moshë pune (25-40 vjeç).

  Për

  20% e meshkujve të rinj prostatitis plotësisht asimptomatike ndodh, dhe kjo
  do të thotë se një në pesë njerëz as që dyshojnë se ai
  ju duhet të shihni një mjek, pavarësisht nga mungesa e dhimbje ose seksual
  probleme.


  Pse të prostatës?

  Prostata,
  ose prostatës - një pjesë e sistemit riprodhues të mashkullit,
  prodhon sekret specifik që ushqen dhe mbron
  spermatozoideve. Përveç kësaj, prostatës është një organ i rëndësishëm
  i përfshirë në zhvillimin e hormonit kryesor mashkullor - testosterone; ajo
  gjithashtu siguron mekanizmin normal të ereksionit.

  Prostatë
  të vendosura më poshtë fshikëzës dhe mbulon nga ajo


  uretrës. Nëse ka prostatitis
  rritjen e madhësisë së gjëndrës, e cila fillon të shtrydh
  uretrës, duke shkaktuar përçarje
  urinimi.


  Ku prostatës?

  Prostatitis
  shpesh për shkak të qarkullimit të dobët në zonën e legenit:
  Për shembull, duke reduktuar ngarkesën në muskuj, e cila është veçanërisht karakteristik
  punëtorët e zyrës të cilët kalojnë pothuajse të gjithë kohën e tyre në tryezë apo
  ndërsa ngarje. Inflamacion të prostatës mund të shkaktojë infeksione
  seksualisht të transmetueshme. Megjithatë, shumë nga këto infeksione
  kohë të gjatë nuk e shfaq veten.

  Zhvillim
  prostatitis si "ndihmë" dhe përmban seksualitetin: seksual

  përmbajtje është e dëmshme për të prostatës. Praktikë e dëmshme ndërprerë
  marrëdhënia seksuale ose marrëdhënie artificiale zgjatjen seksuale. Përveç kësaj,
  RAPORTI Dr. prostatitis mund të kontribuojnë në tensionin seksual pa
  autorizim më tej, e cila ndodh kur shikojnë erotika apo pornografisë.


  Simptomat e para

  Të gjithë
  fillon me faktin se dikur shfaqjen e parë të shqetësimit
  ndjesi në legen. Në mënyrë tipike, shumica e njerëzve me të cilët
  Kjo ndodh për herë të parë, nuk do të bëjë asnjë veprim. Për
  tre deri pes ditë, këto ndjenja largohem, dhe duket
  e cila në vetvete është zgjidhur. Në fakt, ajo mund të them
  sëmundje ka lëvizur në fazën kronike.

  Ndonjëherë
  mbledhje pak më keq. Por ajo është konsideruar shpesh një pasojë e
  lodhje. Vetëm kur një mbledhje është shumë më keq, dhe
  kohëzgjatja e raportit seksual bëhet obscenely shkurtër, njerëz
  shkon te mjeku.


  Mos drejtuar sëmundje

  Nga
  Pas një sasi të caktuar të kohë të indeve të përflakur në
  prostatës ndryshohem dhe të pushojë përgjithmonë
  funksionojë si duhet.

  Në forma të avancuara
  prostatitis shkakton komplikime të rënda që krijojnë shumë
  probleme jo vetëm me njeriun, por partnerin e tij, sepse
  prostatës ulur epsh dhe funksionin ngrerë është prishur.

  Por atë
  i trishtuar se përafërsisht 40% e burrave vuajnë nga prostatitis kërcënuar

  infertilitetit sepse gjëndër prostatës nuk mund të prodhojë
  e cilësisë së mjaftueshme për të siguruar sekret
  lëvizshmëri të spermës.

  A nuk mendoni se
  prostatitis kronike - është sinonim i dobësisë: ajo rëndon pacientin
  vetëm në fazën akute. Megjithatë, në qoftë se ju e gjatë për të injorojë
  proces kronik, ajo mund të çojë në shumë serioz
  pasojat për njeriun për njeriun.


  Trajtimin më të mirë - parandalimi


  vendet e zhvilluara, shumica e njerëzve që kanë mbushur 45 vjet, must
  nënshtrohen inspektimeve të rregullta në urolog ose
  andrologist. Studimi i prostatës në këto vende ishte

  i zakonshëm. Qëndrimi ynë shok është e ndryshme: ata të shkojnë në
  mjeku vetëm kur "absolutisht ankth." Rezultati:
  prostatitis në vendin tonë vuajnë 40-60% të riprodhues të mashkullit
  mosha.

  Megjithatë, trajtimi në kohë të
  mjek për të trajtuar prostatitis, dhe në këtë mënyrë shmanget
  dëmshme për komplikime shëndetësore të njeriut.

  Atje
  një numër i madh i metodave moderne, efektive dhe regimens
  Kjo sëmundje, e cila, mjeku megjithatë, duhet të zgjidhet
  individualisht për çdo pacient.

  Prandaj nuk është e nevojshme për t'u marrë me
  vetë dhe zgjedhja e ilaçeve në këshillën e një fqinji, për të

  terapi dhënë rezultate, ju duhet të filloni duke u shpëtoj prej
  sëmundje nën specialistëve të kontrollit. Çdo njeri meriton
  metodë individ për trajtimin e kësaj sëmundje trajtohet si
  prostatitis.

  Në mënyrë që të merrni një të mirë
  Rezultati dhe të qëndrueshme efekti i tij duhet të zbatohet në të mirë
  klinikë, e cila përjetoi mjekët ndihmojë të përballen me sëmundjen e fshehtë.
  Kujdes ndoshta më mirë të shëndetit tuaj sot, nesër
  qëndrojnë njeriun shëndetshme dhe të lumtur.