Për të lënduar apo dhimbjeDëshironi të lënduar?


"Çfarë është çështje?" - Ndoshta oburytesya ju prapa. - "Kush dëshiron të ketë të sëmurë dhe të shpenzojnë kohën tuaj të çmuar në këtë gjendje të pakëndshme të trupit?".

Por unë jam i sigurt se ka nga ata që refuzuan të pirë e të ngrënë pak, të marrë një pushim, të merrni një arsye për të shkuar në një ngjarje jo shumë të lumtur apo, për shembull, për të ndaluar në një nxitim.

Kështu, ritmi i jetës - banorëve urban, nganjëherë në mënyrë intensive që është e vështirë për të mbështetur. Po, dimrit, e cila tashmë duket i pafund, degradon forcën tonë. Ne jemi të lodhur, trupi jonë bëhet sistem imunitar të dobët nuk mund të përballen me viruse dhe këtu kemi të sëmurë me grip apo SARS, edhe pse kjo absolutisht nuk duan dhe do të donte për të bërë një bandë e gjëra të dobishme.

Shumë keq nuk shpikur ende kjo do të thotë se ata që dëshironin të lënduar - ajo e bëri për ne. Por ka një mënyrë e thjeshtë dhe efektive të qëndrojnë të shëndetshme për ata që kurrë nuk qëndrojnë në shtëpi me temperaturë!

Ne të gjithë e dimë se çelësi për shëndet të mirë - imunitet të lartë. Por të rritur atë nëse ju duhet të merrni të sëmurë tani?

Le të përballen me atë. Kur viruset sulmojnë trupin, përfshihen mekanizma të ndryshëm të mbrojtjes (rrufë, kollë, temperaturë - ajo është e manifestimet e tyre), duke përfshirë, të fillojnë të sintetizojnë interferon. Këto proteina dhe të bëhet një armë e madhe kundër infeksionit. Armët e tilla duhet një shumë, dhe blerja e tij do të na ndihmojë interferon induktor Amixin ®!


Ndikuar Amiksynu ® në trup fillon sintezën e interferonit natyrore. Kjo drogës rrit përgjigje imune dhe parandalon viruset infektojnë qeliza të reja. Si rezultat, Amixin ® redukton kohën shërim dhe zvogëlon rrezikun e komplikimeve.

Por më e rëndësishmja, Amixin ® është ideale për ata që nuk duan të humbin kohë në një të ftohtë, kurs të sigurisë të drogës do të sigurojë një nivel të zgjeruar të interferonit për deri në tetë javë! Paramendoni, për dy muaj, trupat tanë do të jetë bastion i pathyeshëm për viruset, dhe ata kanë mjaft "djersë" te hyj krijuar Amiksin ® mbrojtje natyrore.

Gjatë kësaj kohe, ju mund të bëni kaq shumë për të bërë atë!

Nëse zgjedhja juaj "të mos lënduar", atëherë nuk do të ketë të sëmurë, ju duhet të keni të gjitha mjetet.

Ka contraindications. Para përdorimit, kontrolloni me mjekun tuaj.