Flebolohyya hequr defekte në pajisje vaskulare e-max


 • Pluhuri anijet Shkarkimi njësi E-Max
 • Holding procedurat ELOS

 • Sëmundje variçe - një sëmundje në të cilën mur i venave saphenous humbasin elasticitetin e tyre, anijet që rezultojnë janë shtrirë në zonat e tyre individuale të formuara knotted extension.

  Faktorë të rrezikshëm:

 • Predispozitë trashëgimore;
 • Fitim mbipeshë apo i shpejtë peshë;
 • Mënyrë jetese i ulur;
 • Pirja e duhanit dhe alkoolit;
 • Shtatzënia (sidomos i dytë ose i tretë);
 • Zgjatur stresin në këmbë;
 • Puna e lidhur me këmbë të gjata;
 • High Heels;
 • Zakon të ulej këmbë për këmbë;
 • Pabarazitë hormonal;
 • Ekspozimit të zgjatur në diell, sauna, dhoma me avull;
 • Ushtrim i zgjatur, pesha të rënda.


 • Pluhuri anijet Shkarkimi njësi E-Max

  Kompania SYNERON Mjekësi Ltd (Izrael), ka zhvilluar një teknikë të re për trajtimin e defekteve vaskulare kozmetike - të teknologjisë Elos. Sistemi i E-max në bazë të veprimit të përbashkët të dy formave të energjisë - lazer dhe të radiofrekuencave. Me këtë kombinim të energjisë ndikimit në enët e bënë të mundur përdorimin e niveleve më të ulëta. Kjo teknologji Elos, ndërtuar në E-max lejon pothuajse një urdhër të magnitudë të rritur efektivitetin e trajtimit dhe të zvogëlojë rrezikun e efekteve anësore në minimum. Vetëm disa ditë gjurmë të ndikimit të hardware të zhduken, dhe në vend të tyre duket lëkurë të pastër dhe të shëndetshëm.


  Kjo teknologji jo vetëm që e ka kombinuar një kombinim të optike dhe energjisë RF, por edhe për të gjetur mënyrën më efektive dhe të sigurt për të trajtuar anijeve.

  Mekanizmi i saj i veprimit është penetrimi i energjisë optik në dermis. Këtu është e zhytur nga hemoglobinë intravaskular, dhe pastaj konvertohet në energji të nxehtësisë. Ajo është në këtë fazë ka një rritje graduale në temperaturë prej një enë gjaku. Në rezultatin e njëkohshme dhe të saktë për të synuar energji anije RF ndodh efektin e kombinuar të efekteve terapeutike. Kjo ndodh për shkak të dallimeve në pronat elektrike e anijes së prekur gjakut dhe indeve përreth, dhe gjithashtu për shkak të efekteve të kombinuara të lazer optike dhe energji të radiofrekuencave.

  Kjo në fund të fundit çon në sklerazirovaniyu ndikimin dhe zhdukjen e anijeve të prekura, të cilat gjithashtu kontribuon në nivelet e larta të zbatueshmërisë.

  Holding procedurat ELOS

  Pacienti është ngulitur në një karrige funksionale, kështu që është ofruar qasje në zonën e prekur. Në zonat që i nënshtrohen korrigjim është aplikuar painkillers, pastaj të vënë kryerjen xhel. Instaluar në parametrat makinë e E-Max, pjesë e punës është instaluar dhe shkon pingul me procedurën anije. Pas marrjes efekt mbi krem ​​të lëkurës hormonit të aplikuar (për lehtësimin e ënjtje, skuqje dhe reagimet e mundshme alergjike).

  Komponent i detyrueshëm i trajtimit është compression elastike (triko compression) dhe terapi flebotonichekaya. Pas trajtimit pari efekt të dukshëm kozmetike. Procedura koagulimit (lidhjes, mbyllja) anijet e mbajtura nga një flebolohom mjeku.

  Metodat në dispozicion dhe i përshtatshëm, nuk jep komplikime të rënda (trombozë venoz dhe thrombophlebitis, hyperpigmentation dhe nekrozë të lëkurës).

  Konsultim individual dhe informacione të hollësishme për heqjen e defekteve në njësi vaskulare E-Max është në dispozicion në hardware specialistë cosmetology Center ELOSMED.