Në 2016 inflamacion të flasim vetëm për mjekët e tyreStudiuesit në Universitetin e Nottingham (Universiteti i Nottingham) zhvilluar një teknikë të re për sëmundjet dhe ndjekja rrugën e drogës në trup. Tani, kur ne të përshkruajnë medikamente, askush nuk mund të thotë saktësisht se si ajo është e shpërndarë në të gjithë trupin, kështu - kështu që në mënyrë efektive si ajo mund të jetë. Diagnoza e sëmundjeve është gjithashtu shumë i pasaktë, dhe të zbuluar, për shembull, rritja e metastases është jashtëzakonisht i vështirë pa procedura të komplikuara, të shtrenjta, dhe nganjëherë mjaft të dhimbshme. Studiuesit britanikë besojnë se këto probleme do të zgjidhen një herë dhe për të gjithë, në qoftë se vetëm për të bërë qelizat e njeriut flasim.

Baza e metodës së re janë marrë duke përdorur vezikulave lipozomal Imazhe rezonancë magnetike. Kërkoj metodë e re është si vijon. Që liposomes ketë pagesë elektrike në prani të fushave elektromagnetike ata lëshojnë valët e zërit kapur nga mikrofona të veçanta.

Të dëgjoni zërin e lipozomeve, ata futur molekulë të veçantë me të cilën liposomes mund "të merrni në rrugën e duhur", të tilla si kanceri. Pastaj të vënë në lipozomeve trup. Kur liposomes zbuluar shumë sëmundjeve fireplace, korin e zërave të tyre në një fushë elektromagnetike kështu do të rritet, gjë që do të dëgjohet mikrofona sverhchutkim.


Duke përdorur të njëjtën metodë, shkencëtarët në plan për të ndjekur përhapjen e drogës në trup.

Përfundimi vlerësuar daton zhvillimet - 2016 vit.