Abuzimin e substancave trajtim


 • Abuzimin e substancave
 • Substancë Trajtimi Abuse

 • Abuzimin e substancave

  Abuzimin e substancave (Gr Toksikos -. Shërben për të vajos
  shigjeta, që është helmues dhe mania - çmenduri, çmenduri) - një sëmundje
  karakterizuar nga një varësisë patologjike ndaj substancave jo
  konsiderohet si droga. Mjekësore dhe biologjike dallimet
  në mes të përdorimit të substancave dhe varësisë ekziston. Varësisë të alkoolit
  zakonisht nuk referuar abuzimin e substancave.

  Abuzimi i përhapur i drogës hipnozës - derivateve të acidit barbituric (barbituratizm), shumë prej të cilave
  (Sodium Amytal sodium etaminal, medynal) atribuohet të drogës.
  Dehje ndodh pasi duke marrë terapi të dyfishtë apo trefishtë

  dozë. Ajo është e shprehur në argëtim pa brenga me dashamirës
  simpati për të tjerët, dëshira për të lëvizur, për të folur, për të iniciuar
  koordinimi, shqiptim fuzzy e fjalëve.
  Pastaj vjen
  gjumë të thellë, pasi që shënoi letargji, ngadalësinë,
  të menduarit e dobët, vjellje. Rritja pritje Addictive shoqërohet
  droga, duke përfshirë ditës, duke rritur doza e përditshme; duket
  mall për alkool. Gradualisht efekt eyforizuyuchu është reduktuar,
  dehje karakterizohet me nervozizëm dhe hnevlyvostyu.
  Ndërprerja çon në ankth,
  frustrimi, shpirtligësi, dhe pagjumësi.


  Atje
  dridhje të muskujve, dhimbje të barkut dhe nyjeve të mëdha. Shpesh
  karakterizuar nga psikoza dhe konfiskimet. Vdekja mund të ndodhë në
  Si rezultat i edemë cerebrale. Ngjyrë kronik toksiciteti
  Lëkura bëhet njeri i vrazhdë - maskopodibnym shfaqet edemë, kohë të gjatë për të shëruar plagët shpesh zhvillojnë
  sëmundjet e ndryshme të organeve të brendshme. Ndryshimi i mendjes shprehën
  për të fshirë pronat individuale, moral dhe degradimit etik
  personalitet, paraqitja e depresionit, dobësimi i vëmendjes dhe
  kujtim, duke i ngadalësuar i proceseve mendore mund të zhvillohet çmenduri.


  Substancë Trajtimi Abuse

  Trajtim vetëm në një spital (ose drogës Mjekimi
  psikiatrik). Doza e fjetur pilula të reduktuar gradualisht;
  caktojë mjetet për të eliminuar pagjumësi dhe humor shqetësime;
  të kryejë trajtim tonik me vitamina, piracetam, dhe
  dhe insulinë në doza të vogla. Psikoterapia ka për qëllim të ndryshimit
  Qëndrimi në konsumin e pilula gjumi. Detyra e mirëmbajtjes
  trajtim, e cila kryhet në klinikat e trajtimit të drogës janë
  eleminuar swings humor dhe ka dëshirë për pilula gjumi
  droga. Barbituromany shpesh vdesin nga një mbidozë e pilula gjumi
  droga si rezultat i vetëvrasjes dhe çrregullime të ngjashme.


  Qetësuesit (më Seduxen dhe meprobamate) gjatë
  shkaktojë abuzimi fizik ndjenjë të këndshme në gjendje të gëzuar
  Gjendja e shqetësim; ecje pastaj bëhet i pasigurt,
  fjalët janë të theksuara në mënyrë të qartë. Abuzimi i zgjatur
  Efekti fillestar është reduktuar, pacientët janë të detyruar për të rritur
  Doza ditore. Stop duke marrë qetësues të çon në
  nervozizëm, zlobnosti, dhimbje koke, dhimbje në këmbë
  pagjumësi, dridhje dore dhe koordinimi i dobët i lëvizjeve për të dhe
  ekuilibër. Abuzimi kronik shkakton dobësimin e kujtesës,
  ngadalësimin e proceseve mendore, ngushtimi bien interes
  paaftësisë, konfiskimet nganjëherë ndodhin.

  Shpesh
  festohet në të njëjtën kohë tranquilizers dhe abuzimi i alkoolit
  pije. Kjo dehje është ndryshimet më të thella mendore
  vjen së shpejti. Trajtimi në Trajtimin e drogës ose
  spital mendor; zakonisht fillojnë me një rënie graduale
  Doza ditore e qetësuesit; trazirat gjumit dhe humor të eliminuar
  duke përdorur neuroleptikëve. Për të përdorur trajtim tonik
  vitamina, piracetam dhe insulinë në doza të vogla. Në kryerjen e
  Drug Klinika Trajtimi në përdorim terapi
  antipsikotikët, ilaqet kundër depresionit; reflexology rekomanduara. Ata që

  abuzuar me alkool dhe transmetimin terapi protyalkoholnoyi.

  Abuzimin e substancave shkaktuar tsiklodol, të rralla. Në
  mbidozë e kësaj droge janë shënuar siklet në trup,
  të përzier dhe të vjella. Të përzier më tej zhduket parehati
  trup janë të këndshme, nuk është një ndjenjë e ngazëllim
  bollëk, vëmendje e shqetësuar dhe koordinimi gjobë motor, përgjigje
  janë të pasakta, deklarata jokonsistente; në pacientët
  nxënësit Dilated. Pastaj, kundër sfondit të marramendje shfaqet
  hallucinations vizuale. Abuzimi i zgjatur eyforizuyuchu
  Efekti bie për arritjet e tij kanë tsiklodol rritje dozë

  disa herë.

  Kur ndalimin trajtim atje
  nervozizëm, virulencë, shqetësim motor, dhimbje
  pjesë të ndryshme të trupit. Tsiklodol kronik dehje
  karakterizuar nga trazirat humor, ulur mendor dhe
  paaftësisë fizike, humbje e interesit, moral dhe etik
  degradimi i individit. Trajtimi në Trajtimin e drogës ose
  spital mendor; për të eliminuar shqetësimet e humor dhe gjumi
  duke përdorur antipsikotikët; Pastaj, një trajtim tonik,
  Psikoterapia kërkojnë qëndrime të ndryshimit të ndihmojë për pacientët që marrin
  tsiklodol.

  Varur që përdorin substanca të paqëndrueshme (benzen, aceton,

  toluen, perchlorethylene, removers njollë), të kërkojë të arrijë eufori
  ose dukuri e hallucinations. Fondet në doza të vogla nga mbytje,
  aplikuar në lëkurë e kokës apo hyrje në të shkaktojë eufori, dredhur
  Sigurisht, jargëzim dhe skuqje të fytyrës, në doza të mëdha - vizuale
  dhe hallucinations prekshëm, perceptimi shkelje e trupit të vet dhe
  Orientimi në një situatë të veçantë. Abuzimi kronik
  çon në paragjykim patologjike: letargji shënuar, humbje
  interesat vitale dhe intelekt. Abuzimi Sidomos i rrezikshëm
  Substancat e paqëndrueshme në fëmijëri dhe adoleshencë. Trajtim
  Drogës apo një spital mendor; me vitamina,

  piracetam të eliminuar efektet e dehjes; dhe çrregullime të gjumit
  Gjendja eliminuar përdorimin e drogës psikotrope dhe fizioterapi.
  Duke përdorur psikoterapi, të kërkojë të ndryshojë qëndrimet abuzojnë
  substanca të paqëndrueshme.

  Informacion nga artikullin "abuzimin e substancave".

  Komuniteti Obsuditv