Abuzimin e substancave, varësia


 • Si është e varur

 • Si është e varur

  Varësisë nuk do të zhvillohet në të gjitha. Disa i dobët dhe eufori
  komplikuar nga shenjat e helmimit - të vjella, vjellje, dhimbje koke. Por
  nëse dehje shkaktuar fun fillon thithje me hundë të rregullt
  Efekti narkotike e substancave volative (LNDV). Kështu ka një intolerancë në rritje dhe alkool. Mjekët
  të shënojë kalimin në nuhatje të rregullt pas një farë 4-5
  vdyhan.


  Ashtu si me çdo formë tjetër e varësisë dikur fillon
  Përdorimi i rregullt i drogës, efektet e saj ndryshojnë. Zhduken
  Reagimet mbrojtëse - dhimbje koke, vjellje. Koordinimi më pak e prekur,

  dehur mund të shkojnë. Menjëherë pas thithjes vijnë
  Çrregullime ndjesi, hallucinations më të ndërgjegjshëm dhe të kontrolluara.
  Rritën shumë tolerancë, toleranca drogës. Në
  arritur eufori ish kërkon dozë të dyfishtë apo trefishtë
  tretës.


  Ka vjen një dëshirë dhe varësia konstante.
  Fëmijët humbasin interes
  dhe ish-klasa shkollore, fshehur me dy ose tre pamundësuar shokët
  një vend komod. Filloni përdorimit të vetme, teen
  Rezulton aksioneve LNDV tuba veta Arsenalit dhe flluska. Të gjithë
  këndshme në jetën e tij tani i bllokuar në të. Treni u shfaq,
  menjëherë bëhet natyrë e pakontrollueshëm, nuk mund të mbajnë fëmijën.  Një pacient me përvojë narcologists zinxhir babai prykovuvav të
  radiatorëve. Edhe pse ky tren është më e shpejtë
  mendore sesa fizike në natyrë. Nëse një fëmijë ose i izoluar
  familja u vendos në një qytet tjetër, jo të infektuar me epidemisë efekt narkotike e substancave të paqëndrueshme, fëmijët
  menaxhohet nyuhachestve harrojnë shpejt.  Pacientët me një diagnozë të dispanseri drogës "abuzimin e substancave" mesatar
  12-14 vjet. Në këtë moshë, fëmijët nuk janë të formuar vetëdijen dhe fuqi
  do. Nëse ju privojë një fëmijë për të marrë frymë LNDV, ai mbulon
  depresioni i vazhdueshëm, protestë përafërt, gjumë i shqetësuar, oreks, baby
  refuzon për të ngrënë, nuk pranon të bindet të rriturit.

  Kjo sjellje
  jo të shikohet vetëm mosbindje dhe korruptimin, ajo është
  shenjat e simptomat e tërheqjes, por i butë.


  Në të varur në 16-17 veçoritë e moshës mospërdorimit më shumë
  disa. Sindromi maturi ndodh 3-6 muaj shtatzënë
  përdorimin e kimikateve. Nëse varur mohojnë mundësinë e inhalimi i substancave volative drogës aktiv deri në fund të ditës së parë ai fillon dhimbje koke të rënda shurdhër,
  nxënësit Dilated, dridhje dore, spazma, duke u dridhur mosha dhe gjuha
  ënjtje, konvulsive shtrihen muskujt. Kjo rrit depresionin
  dhe nervozizëm me qëllim të keq, rrit ngacmim motorike. Në
  Dita e dytë ankth në rritje, pacienti nuk mund të komunikojnë me askënd.


  Sistem intensive muskuloz, pacientët ankohen për dhimbje, shqetësim
  muskujt. Kjo madje mund të ndryshojë ndjenjën e trupit të tij, të gjymtyrëve dhe kokës
  duket më e madhe, më e gjatë, e vështirë, dhe tensionit Zlisnist
  shpesh përfundojnë në vetëvrasje.
  Pas disa ditësh, tension dhe disinhibition zëvendësuar
  ankthi, apati, mpirje. Pacienti qëndron në shtrat i trishtuar dhe
  ankohet për dhimbje dhe shpresës.


  Kur ju filloni abuzuar benzinë ​​dhimbje të forta në stomak dhe
  zorreve, diarrea, dhe vjella. Rritja po vuan maturi në
  për 5-6 ditë, atëherë vjen lehtësim. Mendor dhe
  Gjendja mbajtur 1-1,5 muaj.

  Kohëzgjatje
  Simptome të tërheqjes - deri në 15 ditë.


  Rregullisht nuhatës varur kalojnë ditët e tyre, gjithmonë duke mbajtur një dehje të caktuar thellësi.


  Ata dehje vepron ndryshe sesa fillestare.
  "Thithur", ata të shkojnë për një shëtitje, një disko ", bleu një
  hallucinations. " Dehje është mjaft e shkurtër, jo më shumë se 20-30
  minuta dhe kërkon mbytje përsëritet.


  Addicts bashkohen në kompaninë e justifikuar në attics,
  në hapësirat e braktisura në shtëpitë e vendit dhe kështu me radhë. d. Ata refuzojnë të gjithë
  Së fundi, jeta jo-narkotike brodyazhat të angazhuar në vjedhje dhe
  shkeljet seksuale. Më të përfshirë në abuzimin e substancave fëmijët

  familjet jofunksionale, të ardhura të ulëta dhe nivelit kulturor,
  i pastrehë sukses, i varfër në shkollë, duke çuar në kohë të plotë
  Rrugët Licencimi figurë. Por kjo nuk do të thotë se rreziku i një rënie
  varur rrethi i siguruar fëmijëve nga familjet e pasura. Mungesë
  përshtypjet, qëndrimet negative ndaj arsimit dhe mungesa e shtëpisë
  Komunikimi me kolegët ata mund të përpiqen për të kompensuar
  lojëra të rrezikshme në kompanitë ku çdo gjë është e lejuar.

  Informacion nga artikullin "abuzimin e substancave".


  Diskutoni në komunitet