Enët nën mbikëqyrje mjekësore


 • Vladimir Markov, mjek i përgjithshëm
 • Victor Cherevko, luksoze kardiolog
 • Elena Sinitsina, endocrinologist, luksoze diabetology
 • Elena Tanayeva, neurolog, mjek i përgjithshëm

 • Për mundësitë e këtë teknologji unike ne them mjekët klinikë të Institutit të Moskës e Cybernetic Mjekësisë, ku për shumë vite e mbajtur statusin diagnostike provimit e ton enëve të gjakut, programet speciale - "Zemra dhe enët e gjakut", "Jeta pa hipertension", "Jeta pa diabet", "Jeta pa dhimbje koke "" sindromi këmbët e rënda ", etj

  Vladimir Markov, mjek i përgjithshëm, shef i spitalit ditor (WSP numër 089 845 diploma, çertifikata Një numër 1307603, gëzon të peshkimit dhe gara motoēikletat)  - Duke përdorur këtë metodë, ne kemi qenë në gjendje për të kontrolluar procesin e mjekimit, duke rritur efektivitetin e saj. Për të dhënë një shembull konkret, nëse një pacient kishte për të shpenzuar terapi enëve të gjakut. Në arsenalin e klinikës të paktën dhjetë të drogës të mirë kardiovaskulare. Cili do të ishte më efektive? Përdorimi i kësaj teknologjie jo vetëm ju lejon të zgjidhni një trajtim optimal për çdo pacient individualisht. Kjo është hyrje në një nivel cilësisht të ri dhe më të lartë të trajtimit.

  Victor Cherevko, kardiolog i kategorisë më të lartë (numri 218 761 wo diplomë, certifikatë numër 001 803 PMA, gëzon scuba diving)
  - Anijet e mëdha kryesore në të cilat rrjedhjen e gjakut, duhet të punojnë 24 orë në ditë. Përndryshe, nuk janë sulme në zemër dhe tru. Për të siguruar funksionimin normal të enëve të mëdha në rastet e trupezuar me mbeshtjelljen miokardi, sistemit të vetë-rregullimit automatikisht bllokon enëve periferike të ekstremiteteve të sipërme dhe të poshtme të trupit. Si rezultat, microvessels përgjigje mbrojtjes periferike humbasin elasticitetin e tyre, formën e ndryshimit, e cila ndikon shpejtësia e fluksit të gjakut. Teknologjia e re lejon mjeku së bashku me pacientin për të vëzhguar të gjithë procesin dhe shpejtësinë e rrjedhjes së gjakut në microvessels në të vërtetë të matur tensionin që po përjeton miokardit.

  Vlera e kësaj metode të re të diagnostikimin e sëmundjeve të zemrës nuk mund të overemphasized.  Elena Sinitsina, endocrinologist, diabetology kategori më të lartë (numri 339 645 diploma KONTAKT, certifikatë Një 2.419.206, e do të rriten lulet)  - Ne të gjithë e dimë se diabeti prek enët e gjakut. Por për të përcaktuar shkallën e dëmit Microvascular çdo pacient - shumë e vështirë. Termi "këmbë diabetik" ishte sepse microvessels e ekstremiteteve të ulëta jo vetëm humbasin elasticitetin e tyre, të ndryshuar formën, por i shkatërruar gradualisht, duke rezultuar në të reduktuar ndjeshëm rrjedhjen e gjakut. Fabrics marrin më oksigjen përmes një kërcënim të gangrenë.

  Teknologjia e re ruse lejon jo vetëm për të vlerësuar gjendjen e vërtetë të gjakut në gjymtyrë të ulëta, marr terapi mjekësore dhe fizike individuale, por edhe për të monitoruar të gjithë procesin e trajtimit dhe për të mbajtur anijen nën mbikëqyrje mjekësore.


  Elena Tanayeva, neurolog, mjek i përgjithshëm (EB numër diplomë 077 773 certifikatë Një numër 3249350, gëzon gara auto)


  - Në praktikë mjekësore, termi "distonise" vënë neurolog i madh Alexander Wayne. Ai beson se mirëqenia varet kryesisht mbi gjendjen e enëve të tij. Kjo pikëpamje ka qenë subjekt i sulmeve të shumta nga profesor shokët - emëroi atë përmes deklaratave nedovidnosti.

  Sot, me një sistem optik vizualizimi veçantë perkutan e microvessels ishte në gjendje për të verifikuar saktësinë e teorisë së Wayne absolute. Shumë pacientë për shkak të funksionimit të pamjaftueshëm të sistemit nervor po ndryshon ton enëve të gjakut, distonise zhvillon, anijet që rezultojnë janë dredha-dredha, e cila e bën rrjedhjen e gjakut. Ky është një rast i vërtetë. Para se të kam ardhur në gjyshja e konsultimit me mbesën. Anijet 67-vjeçari pacientëve ishin normal, unde, dhe vajza 18-vjeçare - shumë të përdredhur. Pacienti im i ri u ankua për dhimbje koke të vazhdueshme, palpitations, duart me lagështirë. Kush do të ketë mendoi se gjendja e enëve të gjakut në personin më të vjetër mund të jetë shumë më mirë se sa të rinj!

  Sot është e vështirë të imagjinohet një vit më parë kam marrë së bashku pa këtë metodë.

  Pranimi kryhet në mënyrë rigoroze me takim vetëm!
  Phone: (495) 921-40-50 (multichannel). Shtatë ditë në javë!
  Telefonit për bizneset dhe VIP-Service: (495) 410-15-70

  Për publicitet