Metodat trashje anëtarit


 • Problemi i zgjerimit të penisit
 • Operacioni nga trashje e penisit
 • Si është operacion

 • Problemi i zgjerimit të penisit

  Madhësia Problem penis shkon prapa në kultet e lashta mashkullor. Pra artizanale dhe skulpturë e lashtë hindu e dominuar nga meshkujt me penis shumë të gjatë. Në ishullin e Korsikë monumenteve mashkullor u zbuluan Bronzit 15-25 cm në gjatësi. Disproporcionale penis i madh është tema kryesore e shumë japoneze "libra gjatë natës", e përdorur për shekuj si një mjet emocionuese vizuale. Në Evropë, Rilindja ishin në modës për meshkuj hulfika sipërm.

  Aktualisht, nuk ka interes në rritje në operacione të qëndrueshme, për të rritur madhësinë e penisit. Kjo nuk është për shkak të rritjes së incidencës së mikrofallosa lindura (anëtarësimit të reduktuar), por më tepër me rritjen e emancipimin e njeriut modern, çfarë kontribuon në mënyrë të konsiderueshme në mbulimin e gjerë të çështjeve të lidhura me seksin dhe harmoninë e marrëdhënieve familjare në media. Në mënyrë tipike, në rritjen e kthesës burrat gjenitale me penis madhësi normale.


  Operacioni nga trashje e penisit

  Arsyeja për kirurgji është pakënaqësi me cilësinë e jetës seksuale.  Shpëtoj prej burrave komplekse të tilla vetëm mund të duke e bërë trashje microsurgical e penisit. Në Perëndim, ky transaksion të ri të lartë të performancës me vlerë rreth 20 mijë dollarë - pothuajse sa më shumë si operacionit në zemër. Për fat të mirë, në të 6 herë më të lirë. Microsurgical trashje penis - një operacion i madh tre-orësh që zhvillohet nën anestezi të përgjithshme.

  Kështu, është e qartë se motivimi kryesor i pacientëve për të rritur madhësinë e penisit është dëshira për të përmbushur simbolin e mashkulloritetit dhe seksualitetit. Ky karakter ka zhvilluar historikisht dhe kultivuar kohët e fundit media.

  Arsyeja Po aq e rëndësishme është që një penis të madh - një faktor shtesë i stimulimit vizual erotike. Analogji mund të bëhet me madhësinë e gjirit, për të rritur implantet janë gjerësisht proteza të veçanta.

  Të indikacione të qarta mjekësore për operacionet për të rritur madhësinë e penisit nuk është përcaktuar. E vetmja arsye njerëzit pa çrregullime mendore është dëshira e tyre e vazhdueshme për të ndryshuar madhësinë e organeve gjenitale.

  Sot, penis tre operacione të ndryshme trashje

 • lëkurë-yndyrë ngulitje grafts (zakonisht mollaqe)
 • komplot transplantin muskujt e barkut
 • Transplantimi i muskujve të enëve të gjakut.


 • Si është operacion

  Kirurgji në fillim është kryer rrethprerjen. Atëherë lëkura e penisit është hequr me pubis. Pastaj lirohet 10-15-cm përplasje muskujve me pjesët e tij ushqyes të gjakut të zgjedhur duke marrë parasysh gjatësinë e penisit dhe trashësi të saj të dëshiruar. Kjo përplasje trupin e penisit dhe veglat e saj sewn nga enët ijë duke përdorur teknika microsurgical rradhës. Së fundi, të shtyjë lëkurën kthye në vendin e tij, dhe penis të bëhet përsëri një look natyral. Por ndryshimet e dukshme për syrin, perimetri i tij është rritur me 5 - 6 inç, dhe gjatësia - 2 cm.

  Pas operacionit kërkohet pesë ditë regjim shtrati dhe dhjetë ditë në spital. Rikthe jeta seksi mund të jetë në dy muaj. Pacientët raportojnë përmirësim të rëndësishëm në mosfunksionim ngrerë, i cili, me sa duket, është jo vetëm nga rritja e besimit të njerëzve në aftësitë e tyre, por edhe të përmirësojë rrjedhjen e gjakut në penis. Dhe në kujtim të operacionit mbeten plagët s'bie në sy nën krahun e tij dhe në krye të pubis, origjina e të cilave nuk mund mend edhe gruan më të vëmendshëm.

  Informacion nga artikullin "trashje e penisit"