Metodat zgjatjen e penisit


 • Si një parathënie
 • Koment specialist
 • Kur zgjatjen e nevojshme të penisit
 • Si të zgjasin penis

 • Si një parathënie

  Unë kam 35 vjet, por tani unë jam i pjekur për veprim vendimtar, i cili duhet të sjellë jetën time. Fakti që unë kam një aftësi të kufizuara të rënda fizike: penis shumë e shkurtër. Për shkak se ajo nuk përbëhet marrëdhënie me gratë. E gjitha ka filluar në klasën e nëntë, kur ngrita në spital me apendiksit. Vë lakuriq në tavolinë operativ, anestezi ka filluar të veprojë si ai dëgjon britmën e një infermiere e re, "Oh, se pak!" Në një minutë unë isha në gjumë, por të nesërmen pas kirurgjisë oklyhav, i menduar mirë.

  Unë plotësisht zhytur në kokën e tij se ajo e kishte fjalën për penisit tim. Që atëherë, kisha frikë ekzaminimet mjekësore, njeri i çrregullt arsimit fizike, nuk ka shkuar në plazh, edhe u ndal veshur me xhinse të ngushta, familja e gjerë u zhvendos në pantallona. Kur rritur, arriti të kapërcyer ndrojtjen dhe u bashkua me një takim me rrethin urolog. Mjeku tha se penisi im është i madhësisë normale dhe jo për shkak të asaj përvoje. Por unë nuk u sigurua. Shumë herë ka ndodhur që një vajzë I really liked dhe i thashë asaj, shumë, por për shkak të frikës të duket qesharake në shtrat kurrë nuk erdhi. Dhe në qoftë se ai erdhi, në mes të dashurisë kam përjetuar gjithçka, dhe mos e krahasoni apo është fëmija im me "ubivtsami" djemtë e tjerë.


  Për shkak të pasigurisë shpesh nuk punojnë ... Sigurisht, ajo do të zgjasin penis. Por në Bashkimin Sovjetik operacione të tilla e bëjnë. Vetëm në fund të viteve 90-ta për herë të parë e kam parë reklamat e duhur. Por fun ishte i shtrenjtë, por paratë që kam munguar gjithmonë. Tani para atje. Unë dua që më në fund të jetojnë një jetë normale seksuale. Vetëm unë ende duhet të dini saktësisht nëse ky operacion është shumë e rëndë.


  Koment specialist

  Përkundrazi, heroi ynë është madhësia normale penis dhe problemet e saj shtrihen në fushën e psikologjisë. Pas gjatësi pazhvilluar të penisit, i ashtuquajturi mikrofallosa në një gjendje të zgjimit është jo më shumë se nëntë centimetra.

  Çdo gjë mbi të pullës tashmë është normal. Megjithatë, shumë njerëz që duan të zgjasin penis. Disa vendosën menjëherë për kirurgji.


  Kur zgjatjen e nevojshme të penisit

  Ndryshimi i prioriteteve të moralit publik dhe vetëdijen ndaj humanization çoi në faktin se fokusi kryesor i mjekësisë moderne mund të konsiderohet si përmirësimin e cilësisë së jetës njerëzore. Cilësia e jetës seksuale - një nga komponentët e rëndësishme të konceptit.

  Nëse pacienti ka një problem të gjatësisë së pamjaftueshme e penisit që shkakton atë për të shmangur marrëdhënie seksuale, suksesi i operacionit mund të rritet shumë si aspekt cilësor dhe sasior të seksualitetit.


  Si të zgjasin penis

  Mënyra më e mirë e zgjatjen e penisit është që të përdorin extender. Ky sistem është një pajisje për nxjerrjen mekanike të penisit. Për të arritur vesh efekt Extender në 6 orë në ditë për 3-6 muaj, gradualisht duke rritur gjatësinë e sistemit shufra. Kështu është e mundur që të zgjasin penis për 6 cm por jo më shumë se 3 cm.

  Metoda kryesore kirurgjik është një zgjerim lyhamentotomyya standarde - prerë ligament mbajtës. Kjo metodë jep vetëm efektin vizual dhe rrit penisin vetëm të relaksuar.

  Në mënyrë që të kuptojnë se çfarë po ndodh me zgjatjen e penisit, duhet të përfaqësojë anatomi e saj.

  Penis përbëhet nga dy organe shpella, të cilat janë (i varur) pjesa e brendshme dhe të jashtme që është i bashkangjitur në legen ligament mbajtës. Shpesh ndodh që brendësi të organeve shpella më të gjatë se sa e jashtme. Pastaj nëpër autopsi ligament pezullues të paaftë për të zgjeruar gjatësinë e penisit, e cila lejon përbrenda cavernosum corpus.

  Për efekt optimal i përshtatshëm për t'u përdorur operacion duke përdorur extender. Duke operacion në të njëjtën kohë arrin të zgjasë penis 2-5 inç dhe i veshur me aparatin e përforcon më tej rezultatin pozitiv të operacionit dhe gjithashtu nxit nxjerrjen e penisit.

  Në këtë rast, ndonjëherë është e mundur për të zgjatur penis edhe në 6 cm.

  Informacion nga artikullin "Zgjerimi penis"