Dashuria Spivzalezhnist


 • Shenjat e codependency
 • Arsyet codependency
 • Si të shërohen nga codependency

 • Çfarë mund të jetë më mirë se një dashuri?
  Është një ndjenjë e mrekullueshme, e cila në të ardhmen mund të zhvillohet në
  dashuri. Por njerëzit pse vetëm ndjenja të sjellë gëzim dhe të tjerët
  vetëm dhimbje dhe vuajtje?

  Disa të vështirë për të ndërtuar marrëdhëniet me seksin e kundërt.

  Prandaj ekziston ose izolojnë veten
  nga partnerët, apo "turmë e dashurisë të pashpresë", njerëz dmth
  hyn në marrëdhënie codependency.


  Shenjat e codependency

  Ato janë:

 • Vëmendja është përqëndruar vetëm në ndjenjat
  dhe veprimet e tjera, jo për vete. ("Çfarë bën ai ose ajo mendoj
  ose të bëjë? "" Si e bën ai / ajo të jetojë?

  ");
 • Nëse një student i zellshëm, atëherë
  të jetë thellësisht i bindur se është e nevojshme për të kontrolluar situatën
  (Për të ruajtur, ndihmë, punë) dhe nuk japin ngjarje? 8%
  2iyam në jetën e një tjetër
  Të drejtat për të zhvilluar vullnetin e tij dhe vullnetin e fatit;
 • Vetë për veten tuaj varet nga ajo që ka thënë burri i dashur ose nuk thonë ose nuk kanë bërë;
 • ju ndjeni nevojën për të ushqyer veten e tyre me energji, entuziazëm, duke folur me një njeri që, si ju mendoni se ju e doni;
 • jeta e tyre janë gjithnjë vjen në një qëndrim;
 • marrëdhënie e bazuar në pritjet e ndërsjella apo rolet fikse rigidly (marrëdhënie nëse i martuar);
 • ju shpesh ndjehen një ndjenjë të boshllëkut, trishtim dhe madje edhe dhimbje


 • Arsyet codependency

  Arsyeja qëndron në codependency
  Marrëdhëniet e varfra me prindërit e gjinisë së kundërt në
  fëmijërisë, gjendet në "djem" dhe "vajza". Dhe
  dhe - marrëdhëniet e varfër me emocionalisht i papjekur
  prindërit dhe edukatorët.

  Shumë prindër nuk paguajnë të mjaftueshme
  llogari e arsimimit të vajzave të tyre, t'i hedhë poshtë, qesh me ta,
  kritikuar për mungesën e tyre të atraktivitetit. Si rezultat, të bijën
  ky baba formuar një besim të qëndrueshëm të paarsyeshme që të
  jo të denjë për dashurinë dhe admirimin e gjinisë së kundërt, atë
  duhet të bëjë diçka të veçantë, do të përpiqen të jenë të dashur dhe të vlerësuar, dhe

  nuk e marrin këtë për atë që është.

  Djali gjithashtu ndodh
  samonepriyatiya, pasiguria emocionale, emocional
  ngurtësi, dyshim ndaj grave, ngurtësi, nëse
  të ketë një familje shumë të pakënaqur ndjen emocione negative
  të pakënaqur me pjesën e tij. Mirë që të ketë kombinon
  Liderët gra të cilët mbështeten në veten tuaj duke ruajtur solid shpirtëror
  shufra brenda dhe kujdes jashtme butësi. Dhe edhe në qoftë se ajo
  një djalë jashtë martese në një familje të vetme-prind nuk është i prirur për të "ul receptorin e telefonit në
  fëmijë "Roli burri i saj.

  Get shpëtoj e codependency shumë
  i vështirë sepse spivzalezhnist është një reagim modeli të rëndësishëm
  në fizike e një personi tjetër, energjik, emocional

  dhe organet mendore.

  Vini re se spivzalezhnist - është i ngushtë
  shtënë poshtë në një emocional kompleks dhe sensual, dhe psikofizik
  mendor (në formën e mendimit) sjellja në përgjigje të interes tyre
  të rëndësishme, të dashur. Emocionale spivzalezhnist - një
  kurth, neto, në të cilën ne e gjejmë veten në fëmijëri. Dhe kjo lë kurth
  na fëmijë emocionalisht të moshës. Pra biografik
  mosha mund të jetë çfarëdo, rezulton se brenda nesh si
  jeton fëmijën e plagosur.

  Me të dalë nga kurthi mund vetëm
  vjet më vonë, pasi ju të kuptojë se reagojnë në mënyrë të ngjashme
  mënyrë dhe të fillojnë të punojnë me vetëdije mbi njerëzit soboy.Chasto për

  fsheh pasigurinë e saj të brendshëm dhe dobësi, zgjidhni disa
  sjelljet.

  Modeli i parë - një konkurs modeli
  e cila duhet të provojë për të gjithë se unë jam më i mirë se që unë dua dhe të qëndrojë
  njohje. Ky model është përdorur për të arritur social dhe
  suksesi material. Kështu, një person mendon - I shumë
  përsosur veten e tij, ka punuar shumë, duke tërhequr mbi njohuritë dhe të holla
  për të përfunduar mungesën e brendshëm të energjisë. (Money - ekuivalent
  energji.) Ne që kanë të bëjnë me një partner të personit të seksit të kundërt mund
  zgjidhni një tjetër model - një model për të shmangur. Dhe
  aplikon atë për të marrë energji shtesë - llogari të energjisë

  nga flirtim. Kështu, të dy modelet janë të akuzuar ju energji. Pastaj
  Kjo është në fakt personi sillet si një vampir, si një vrimë të madhe të zezë.
  Por kjo nuk mund të jetojnë, sepse askush nuk mund gjithmonë
  marrë, pa dhënë asgjë në këmbim.


  Si të shërohen nga codependency

  Është e rëndësishme që së pari të kuptojnë se ju jeni në codependency. Atëherë ju duhet të marrë hapat e mëposhtëm.

  Së pari, të përpiqet të
  marrëdhënie platonike me një person të seksit të kundërt. Këto
  Marrëdhëniet janë mësuar të menaxhojnë emocionet e tyre dhe të energjisë seksuale, nuk
  identifikuar me ta. Ju në këtë mënyrë do të jenë në gjendje të
  chat bukur me personin në kërkim të kalojnë kohë së bashku.

  Kur ti e kupton se ky person
  Unë të gëzojnë, të pushojnë dhe të ndaluar ndjenjat e kontrollit, megjithëse
  të paktën për një kohë të shkurtër. Vetëm të ndaluar kontrollit kuptim (jo
  emocionet), dhe një Pranojnë që jeni duke përjetuar. Bëhuni një
  pafuqishëm si një fëmijë. Unë të kuptojë fillimin e marrëdhënies. Dhe
  pastaj kthehet në vëmendje të partnerit dhe të përqendruar vëmendjen në e saj
  karakteristika tërheqëse dhe pozitive. Dhe të bëjë asgjë!

  Kontakt i tillë do të papritur ju. Në fakt - ajo
  meditim i pastër. Ajo gjeneron ndjenjat që rriten në bazë
  përtej realitetit të zakonshëm. Vetëm imagjinoni - thellë
  relaksim, bukurinë dhe magjepsje partner tërheqës

  shkrihen në një ndjenjë udovletovrennosti bukurinë e tyre të brendshme dhe
  bota.

  Por të jenë të kujdesshëm! Nëse ju ende
  të prirur për codependency, pas një përvoje të tillë të shkurtër në
  Ju me siguri zgjon përsëri dragon frikë, ankth, dyshim,
  bezdi dhe acarim për veten se ju kanë lejuar vetes që të bëhet
  të pambrojtur.

  "Dhe çfarë do të bëni?" - Ju pyesni.
  Vetëm të shkojnë në heshtje për veten tuaj, shikoni brenda vetes. I vërtetë
  kontakt nuk është e nevojshme për të mbajtur. Nëse kjo është përvojë gjithnjë e më shumë, ai do të shërohet
  Varësia emocionale më shpejt se të gjitha trajtimet e tjera.

  Shërimi Extra "i brendshëm
  fëmijë "mund të sjellë më shumë të vëmendshëm ndaj tyre

  nevojat dhe dëshirat, pasion dhe ëndrrat.

  Së fundi, ju mund të mësojnë të
  energjisë në mënyra të tjera: shikuar bukurinë e natyrës, duke zgjeruar
  perceptim, duke folur me miqtë, udhëtime.

  Dhe mbani mend, në qoftë se ju u takua një e vërtetë
  Dashuria ajo kudo ju nuk do kudo - jo një ditë, jo përmes
  muaj ose vite më vonë. Jetojnë dhe të gëzojnë jetën, çdo ditë të saj!

  Informacion nga artikullin "Çfarë ndjenjë nuk konvertohet në spivzalezhnist?".