Pika e dobët e seksit të fortëFit atë deri gështenjë (dmth - shumë më pak zemrën, e cila e donte për të krahasuar). Prostata ose prostatës - një figurë e rëndësishme në një njeri, "i lidhur" funksion mashkullor e saj më të rëndësishme. Prostatës është përgjegjës për pjellori e njeriut, që është, cilësisë së spermës, dhe kështu në aftësinë e njeriut për të prodhuar pasardhës të shëndetshëm. Përveç kësaj, prostatës autorizuar rregullimin hormonal të trupit (transformimin dhe aktivizimin e hormoneve seksuale mashkullore - testosterone) që ndikojnë drejtpërdrejt funksionin seksual, si dhe në shëndetin e përgjithshëm.

Në këtë kontekst, shtrohet pyetja: kur ishte hera e fundit keni vizituar një urolog?

Fakti se gjëndër prostatës mashkull ofron jo vetëm hormonet dhe materialin gjenetik, por ... probleme. Dhe, për fat të keq, kjo është. Sipas statistikave, sëmundjet e prostatës në jetën e tyre përball pothuajse çdo njeri. Një sëmundje e prostatës - nuk është vetëm "buqetë" simptoma të dhimbshme dhe të pakëndshme, por kërcënim i vërtetë i fertilitetit mashkullor dhe potencë.

Në rininë e tij dhe pjekurisë - në të ashtuquajturin moshës riprodhuese - një njeri i kërcënuar prostatitis, dmth inflamacion të prostatës. Prostatitis mund të shkaktojnë një numër arsyesh: hipotermi, bllokimet e trafikut në zonën e legenit, infeksion, zakone të këqija, jetë të parregullt seksuale.


Në më të vjetër dhe të moshuar në shumicën e njerëzve kanë një shans për të përballuar manifestimet e BPH, sëmundje të prostatës lidhur me ndyshime të hormoneve në trupin e një njeriu.

Në problemin e prostatës zakonisht tregojnë çrregullime të urinimit, dhimbje dhe parehati në ijë dhe perineum, vështirësi në sferën seksuale. Megjithatë, në disa raste të prostatës mund të ndodhë pothuajse asimptomatike dhe tymuese njeri të vetëm në rast të përkeqësimit.

Kjo është arsyeja pse i rregullt (një herë në vit) vizita në urolog duhet të loguar burrat në zakonin; meshkujt mbi 50 duhet të marrë pjesë në këtë profesionist të paktën çdo 6 muaj.

Të rinjtë nuk mund të perceptojnë të gjitha këto "histori horror". Asnjë nga më lartë (brrr) simptoma të shqetësuar ata. Ata natyrisht mendoj se ata, të rinj dhe të fortë, të kalojë Siya filxhan. E pra, në të vërtetë ka një shans për të marrë në një përqindje të vogël të atyre me fat që nuk ndikojnë sëmundjeve të prostatës. Megjithatë, ekziston një mënyrë e thjeshtë për të vlerësuar probabilitetin e ngjarjes - të provuar veten e tyre se i përkasin një grupi të rrezikut.

Ju:

 • Jeta çojë parregullt seksual
 • nganjëherë vijnë në seks rastësor
 • të çojë një mënyrë jetese ulur (p.sh., duke punuar tërë ditën në kompjuter)
 • Pirja e duhanit
 • të prirur (ndonjëherë! lehtë!) alkool touch
 • lloj aktiviteti lidhur me mundësinë e hipotermi
 • Nëse të paktën një nga këto objekte ju mund të përgjigjet po, kjo ka kuptim për të a) të përpiqen për të rregulluar jetën për të marrë kujdesin e aktivitetit fizik, b) të bëjë një "gjyq" vizitë në një urolog.


  Ata njerëz të cilëve prostatës sëmundje - jo një tingull bosh, duhet, përveç A dhe B, për të marrë pjesë në aktivitete për të përmirësuar gjendjen funksionale të prostatës. Po, Afala - OTC rus krijuar nga teknologjia ultra-të ulët doza projektuar posaçërisht për trajtimin kompleks të kancerit të prostatës. Duke vepruar drejtpërdrejt në indet e prostatës, drogës ndalon rritjen e adenomas, ul inflamimin, simptomat dhimbje, urinim të normalizohen. Produkti mund gjithashtu të përdoret për parandalimin, ajo ndihmon në parandalimin e prostatitis rikthim, të tilla si sezonin e ftohtë, parandalon rritjen e adenomas.


  Afala, nuk ka efekte anësore, është treguar për përdorim afat-gjatë (dhe trajtimin e sëmundjeve të prostatës - një proces i ngadalshëm). Kështu, kur Athaliah adenoma e rekomanduar për të marrë rreth 4 muaj për 2 tableta 2 herë në ditë. Prostatitis drogës kronik duhet të jetë një në dy muaj deri në dy tableta dy herë në ditë; nëse sëmundja është e shoqëruar me dhimbje, numri i tabletave marra është rritur në 4 në ditë. Afala tenton akumulimin efekt terapeutik, duke siguruar përmirësimin e vazhdueshëm në simptomat. Afala është kujdestar i interesave të njerëzve, nuk shkel shëndetin seksual dhe ndikim pozitiv në funksionin riprodhues, përmirësimin spermatogjenezes.

  Afala - një resorption pilulë (i dobishëm! - Mos pirë ujë)

  Në fakt, kjo është një nga detyrat e njeriut - për të monitoruar shëndetin e prostatës. Kur gjëndër prostatës - urdhër, atëherë jeta e njeriut është e rregulluar natyrisht dhe përshtatur ...

  "Si jeni?"

  "Unë - në rregull!"