Muskujt e fortë - vitet e jetës
Shifër muskulor dhe physique atletike për burra
gjithmonë shkaktoi interes në rritje në gratë. Shpatullat e gjera, muskujt hedhur
gjoks, armëve dhe mollaqe elastik është subjekt i ëndrrave erotike të shumë
vajzat. Në konfirmimit të kësaj, shkencëtarët amerikanë kanë konfirmuar kohët e fundit se
burra me muskuj të zhvilluar mirë në përgjithësi kanë më shumë seks
Partnerët sesa moshatarët e tyre me shtat normal. Një shkencëtarët suedeze shtuar
që mund të sigurojë njeriun Muskuloz nuk është rritur vetëm
Vëmendje femër, por edhe në mënyrë të konsiderueshme të zgjasë jetën.

Shkencëtarët kanë kryer një studim të madh - ata
të dhënat personale analizuar pothuajse një milion njerëz për shërbimin ushtarak, i cili

të moshës 16-19 vjeç morën pjesë në teste të ndryshme në forcë fizike, duke përfshirë dynamometry
- Metoda e matjes forca e tkurrjes së grupeve të ndryshme të muskujve. Guys detyruar
ushtrim, push-ups dhe galiç në dysheme. Pas gati 24
u gjet se të gjitha subjektet vdekur rreth 26 mijë njerëz,
shkaqet kryesore të vdekjes ishin trauma, kanceri, sëmundje të zemrës dhe goditje.
Shumica e njerëzve që vdiqën në rininë e tij ishin ndër ata që kishin
Muskujt e shumë i dobët dhe nuk mund të kryejnë stërvitje themelore
janë të lehtë për të kryer kolegët e tij. Nuk ishte një model: edhe


burra që në rininë e tyre ishin sportive, dhe peshë dhe fituara
filluan të bëjnë një jetë sedentare, mesatarisht kanë jetuar më gjatë se ata që ishin të dobët,
si një adoleshent dhe njeri i ri. Ky studim konfirmon se atletike
i përbërë nga adoleshentët priren të jetojnë më gjatë, edhe nëse në të ardhmen shumë dembel për të ndjekur
dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Shkencëtarët kanë konkludohet formulën përafërt sipas cila
ata djemtë që janë të përfshirë në mënyrë aktive në sport dhe muskujve rritet në masë, rreziku
Vdekja e parakohshme është reduktuar me rreth 20-35% në krahasim me të tjerët.
Ata që janë në shkollë, refuzon të sportit në rrezik jo vetëm të blej

Sistemi kardiovaskular, por edhe të përjetojnë psikologjik
Problemi - sipas psikologëve, fizikisht njerëzit e dobët më shumë gjasa të vuajnë
stresi dhe depresioni, dhe shpesh të prirur për vetëvrasje.