Eliksir Sekreti i jetësEksplorimi i DEA (hormon androgenic e veshkave gjëndra) në më shumë se dhjetë mijë njerëz më shumë se pesëdhjetë vjet, shkencëtarët kanë gjetur se ajo kontribuon në prosperitetin dhe jetëgjatësi. Në të ardhmen, shkencëtarët parashikojnë paraqitjen e injeksione të veçanta, tableta dhe patches që rrisin nivelet e DEA në njerëz.

Nga rruga, të njëjtin efekt është arritur nga njerëzit që të çojë një jetese aktive, duan të përjetojnë më të ndryshme dhe në mënyrë aktive të komunikojnë me familjen dhe miqtë. Studiuesit argumentojnë se mirë-për-njerëz mund atë më mirë se të tjerët.

Llogaritë Peak prodhimit për DEA adoleshencës.

Mbi jetën e nivelit të hormoneve është vazhdimisht në rënie deri tetëdhjetë vjet, duke arritur vetëm 10% të shumës që shihet në shtatëmbëdhjetë. Një numër i madh i DEA në trup të lidhur me memorie të mirë dhe aftësinë e personit (sidomos meshkujt) që të kryejnë punë intelektuale.

Në lidhje me insulinë-si faktor i rritjes IGF-I hormon DEA ndihmon trupin të përballen me stresin dhe si duhet të rregullojnë proceset e ndryshme, duke përfshirë tretje, imunitet, humor dhe konsumit të energjisë.

Studimi nga Michael marmot (Michael marmot) i bindur për përfitimet e dukshme të pasurisë materiale, njerëzit e pasur ngrënë më të mirë, më të lirë të menaxhuar jetën e tyre më të udhëtimit dhe shumë më i përfshirë më thellë në jetën e kësaj bote përmes një sërë hobi - sport dhe hobi të tjera që stimulojnë prodhimin e DEA.


Në fund të fundit, shkencëtarët thonë se, e gjithë kjo ndikon në rritjen e jetës së plotë.