Plagët operacion heqjen


 • Metoda e parë
 • Metoda e dytë
 • Mënyra e tretë
 • Mënyra e katërt
 • Mënyra e pestë
 • Mënyrë Gjashte
 • Mënyra e shtatë
 • Mënyra e tetë

 • Çfarë Scars - aq i qartë. Mbajtësit e këtyre blemishes tashmë e di se çfarë e shkakton pamja e tyre mund të jetë kirurgji, djegiet, skuqjen e lëkurës ose dëmtim.

  Duke studiuar me kujdes shërbimeve të ofruara, ne konkludojmë se metoda më e zakonshme dhe provuar të hequr këto mangësi janë:

  Forma e dhëmbëza është e ndryshme, megjithatë, si edhe ngjyra. Kjo varet nga shumë faktorë, siç është lokacioni, përmban muskujt mbi vetitë e lëkurës.


  Metoda e parë

  Hyrje në natyrën e veçantë të drogës hormonale apo terapi të hormoneve. Në këtë metodë e heqjen mbresë është përvojë veçanërisht e rëndësishme të mjekut, për shkak të hormoneve të punojnë jashtëzakonisht e vështirë.


  Metoda e dytë

  Skin rishfaqet, në të cilat përpunohen të vogla, plagët s'bie në sy. Pavarësisht nga gjatësia e procedurës, një periudhë shërimi, rezultati është i denjë.


  Mënyra e tretë

  Cryodestruction. Kjo metodë është përdorur për plagët, një zonë që nuk i kalon 100 centimetra katror. Shkarko fund është ndikimi në blemishes temperatura të ulëta në të cilin ind jonormal janë të shkatërruara, të vrarë dhe të shqyer, dhe më tej ekziston rigjenerimin e shpejtë të lëkurës.  Mënyra e katërt

  Ointments dhe krem ​​për plagët resorption.


  Mënyra e pestë

  Pllaka silikoni, të cilat janë arna e lipkovatym butë të veshura me xhel. Kjo metodë redukton formimin e formimit të tepërt e indeve lidhës dhe keloids shqiptuar.


  Mënyrë Gjashte

  Lëkurë acide frutash, duke lejuar lëkurë për rinovimin, të stimuluar rigjenerimin në shtresat më të thella.


  Mënyra e shtatë

  Heqjen Laser nga plagët dhe plagët në të cilin ind i dëmtuar është kthyer në gjendjen e tij origjinale. Përveç kësaj, lazer ka një efekt baktericid, që redukton rrezikun e infeksionit ose komplikime.


  Mënyra e tetë

  Tatuazh apo kozmetikë e përhershme zonë mbresë dhe pigmentim, plagët implantimin.

  Në varësi të moshës tuaj, faktorët trashëgues, natyra e mbresë ose damar mjeku do të ju përshkruaj një mënyrë apo një tjetër. Kështu që shikoni në pranverë dhe verë mund të jetë në sajë edhe më tërheqëse të zhvillimeve moderne.