Rusi - vendi i parë që shet vaksinën e kanceritVihet re se kjo është hera e parë që Rusia është e miratuar të drogës që dështoi testet në vendin e prodhimit, në këtë rast në SHBA ku Antigenics në gjendje për të përfunduar një seri të testeve.

Në një deklaratë Antigenics tha se kompania shpreson të marrë miratimin e autoriteteve evropiane deri në fund të këtij viti, dhe shitja e drogës në Rusi do të jetë gati këtë verë.

Drogës Oncophage ishte testuar si një vaksinë për të parandaluar një përsëritje të kancerit të veshkave, më i hipernefromy - shumëllojshmëri më të zakonshme. Vaksina është në dispozicion për parandalimin e sëmundjes.

Baza për vaksinat është një ekstrakt nga indet kanceroze të pacientit, dhe nga kjo pikëpamje Antigenics ofron një qasje të re, të individualizuar në farmakologji.

Forca e drogës, sipas Antigenics, është ndikimi i saj pikë në qelizat e kancerit, e cila e dallon atë nga metodat e tjera të kontrollit të sëmundjes. Për më tepër tumoret veshkave pak se llojet e tjera të kancerit të ndjeshme ndaj rrezatimit dhe himioteramii.

Oncophage (më parë - HSPPC-96) - vaksinë individuale për qëllim parandalimin e përsëritjes së kancerit me efekte minimale anësore. Për prodhimin e tij duke përdorur kancerit ind pacientit, kështu që natyrisht që ajo nuk mund të përdoret për parandalimin e sëmundjes.


Fabrics janë hequr gjatë operacionit, gjatë ditës ajo është dorëzuar në fabrikën e kompanisë në Massachusetts, ku ata përdoren për të bërë vaksinën. Fabrics janë të nevojshme në mënyrë që të izolohen karakteristike "shenjat e gishtave" e qelizave të kancerit dhe antigjenet që do të zgjojë reagim imun në një pacient është në kancerin e tij. Injeksion i vaksinës stimulon sistemin imunitar për të sulmuar qelizat e kancerit me një të caktuar "reflektim".

Pacienti vaksinë ka në dispozicion të saj katër deri tetë javë pas operacionit, duke i dhënë kohë të shërohen. Në muajin e parë pasuar nga injeksione javore të Oncophage, atëherë - me injeksion në javë.

Vaksina testuar më shumë se 750 pacientë në mbarë botën, jo vetëm që vuajnë nga kanceri i veshkave. Aktualisht, Universiteti i Kalifornisë shqyrton efektet e vaksinës në pacientët me kancer të trurit. Në Oncophage parë frymëzon potencialin e saj - kjo mund të jetë një afat-gjatë të efektshme kundër të gjitha llojeve të kancerit dhe mund të shpëtuar qindra miliarda dollarë.

Hipernefroma (Hypernephroma), tumor Hravitts (Grawitz Tumour), tumor kanzeroz qelizë renale (veshkave Cell kanzeroz) - renale qelizat malinje e tumorit; Emri i saj vjen nga fakti se ajo i ngjan në strukturën veshkave, ende mendonin se ajo ndikon vetëm gjëndra veshkave.

Simptomat Hipernefroma mund të zhvillohet në trup për vite para se ajo do simptomat e para të përfshijnë: ethe, dhimbje në rajonin e mesit dhe prania e gjakut në urinë.

Mjekimi është kirurgjik, por këto tumoret mund të formojnë përsëri.

Përhapja e qelizave të tumorit ndodh përmes qarkullimit të gjakut; shpesh Përhapja e tyre mund të shihen së bashku venë renale. Përhapja e mesme e tumor kanzeroz qelizave renale, zakonisht në mushkëri kanë një pamje karakteristike, duke i kujtuar gjyle.

Ky lloj i tumorit është relativisht i pandjeshëm ndaj efekteve të radioterapi dhe substancat medicinale citotoksike, por hormonet e shërueshme të tilla si testosterone dhe progestogjeni.