Roszdravnadzor u përgatitur për një fluks të barnave të falsifikuara


Demidenko njoftoi dhënat zyrtare tregojnë se falsifikimit
është 0.7% e barnave të provuar me Roszdravnadzor. Në
realitet kjo shifër mund të jetë disa herë më të mëdha
sepse jo të gjitha hyrje të barnave të tregut rus
nënshtrohen kontrolleve të duhura, tha ai.


shumica e fakes janë kopje ilegale e ekzistues
droga dhe identifikimi i tyre është i nevojshëm për laborator të shtrenjtë
pajisje, përfaqësues Roszdorovnahlyadu. Sipas tij,
në prag të komisionit ndërdikasterial Sigurimit të OKB-së mbështetën propozimin
Rozdravnadzora për të krijuar një rrjet të objekteve laboratorike për
vertetimi i produkteve medicinale.

Shumicë
ilaçe të falsifikuara të prodhuara në Rusi, por lëndëve të para
falsifikimet janë jashtë vendit, kryesisht nga
Azia Juglindore, tha Demidenko.

Ai gjithashtu vuri në dukje se
në qoftë se ju kishte falsifikuar ilaçe zbatuar kryesisht në
zinxhirët farmaci, në kohët e fundit të bëhet më shumë fakes
shfaqen në objektet mjekësore.

Demidenko touch
si këtë çështje specifike, si tregun e zi rus
alkool-përmbajnë ilaçe. Ai kujton se në të kaluarën
me iniciativën Roszdorovnahlyadu u krijua bord këshillimor,
iniciuar një seri të inspektimeve të prodhuesit e këtyre produkteve.