Natë romantike - efektet janë aspak romantikë


 • Kryesor "frena"
 • infeksion prylypchyvosty
 • "Undead francez"
 • Analizat e padobishme
 • Ne trajtimin e
 • E kaluara nuk ka kryer


  Kryesor "frena"

  Ekspertët këmbëngulin se sëmundjet tani pothuajse të gjithë seksualisht të transmetueshme trajtohen me sukses. Në trajtimin e trichomoniasis zbuluar në kohë do të jetë 5-7 ditë, gonorre - 7-10 ditë, faza fillestare e sifilisit - më pak se një muaj.

  Kryesor "frena" në trajtimin e të venbolezney, sipas mjekëve, është e shtrënguar fushatë për të profesionistëve dhe vetë-shëruese. Venereologists them se, në fund të vitit të kaluar, situata me venboleznyami ne mjaft i qetë. Numri i sifilizi dhe gonorrea infeksioneve në 2-3 vitet e fundit si një e tërë ulur me 10%.

  Megjithatë nuk duhet të pushojnë. Turistik është krejt e mundur për të marrë veten (në rend zbritës): sifilizin, gonorrenë, Trichomoniasis, klamidia.


  infeksion prylypchyvosty

  Çfarë do të trajtohen? Variant i parë. Partner të rastit po vuante nga sifilizi. Ju jeni në dyshim: po ju merrni kur një takim? Sifilisi - një "prylyplyva" infeksion. Jo vetëm se, ju jeni më shumë gjasa të kontraktuar për herë të parë, por pothuajse nga dita e parë e infeksionit ishin gjithashtu një bartës i infeksionit. Periudha latent i sifilisit zgjat rreth tre javë. Pastaj në vend Treponema i zbehtë (agjent shkaktar i murtajës) ka shankri - ulçerë rrumbullakët.


  Ky klasik. Por tani një numër në rritje i rasteve të simptomave sifilizit të ndodhë. Përveç kësaj, shankri mund të jetë "në vende të largët," të tilla si qafën e mitrës në femra.


  "Undead francez"

  Opsioni Dy. Në kujtim të vetvetes një dashnor i zjarrtë majtas ose nehonokokovi infeksion gonorrea (klamidia, trichomoniasis). Periudha e inkubacionit i tyre mund të zgjasë nga 3 në 7 ditë. Në këtë kohë, probabiliteti i infektimit të askujt tjetër konsiderohet Venereology përafërsisht 50 × 50. Pra, është më mirë të mos të rrezikojnë atë dhe pas kontaktit të dyshimtë ose madje të refuzojnë seksin (në një vizitë te mjeku), ose përdorni një prezervativ dhe përveç kësaj - do të thotë spermitsydnymi.

  Nëse ju bëni të bëhet një viktimë e gonorre apo klamidia, më në një javë do të ketë dhimbje gjatë urinimit (me gonorre - një të rënda, të papritura, infeksionet tjera - neintensyvnym vend se siklet); Shkarkimi dark-të bardhë, të verdhë apo të gjelbër. Edhe mëllenjë rikthim - Kjo sëmundje simptomë masive, seksualisht të infeksioneve të transmetueshme. Pra, me qëllim të identifikimit të saktë agjent shkaktar, duhet të shqyrtohen.


  Analizat e padobishme

  Para të përshkruajnë medikamente, mjeku do të përshkruajnë studimin: Nëse dyshoni sifilis dhe SST virale (HIV, hepatiti) gjëja e parë që ju duhet të bëni një analizë të detajuar të gjakut.

  Për të identifikuar agjent shkaktar i sëmundjeve seksualisht të transmetueshme duhet: ndot (bacterioscopy), kulture (provimit bakteriologjik) në raste të vështira - PCR (reaksion zinxhir polimeraza). Megjithatë, përdorimi i PCR rëndësishme për të nxjerrë në pah klamidia, dhe Trichomoniasis kohë, gonorre, analiza Sifilisi veçanërisht ndonjë informacion i dobishëm nuk ka. Thjesht ajo është e shtrenjtë, dhe shumë klinika private të përshkruajnë atë "së bashku".


  Ne trajtimin e

  Ju do të përparojë shumë mirë, në qoftë se para dy apo tre orë të pas seksit të pambrojtur të përfituar nga zgjidhjet antiseptik - miramistin ose chlorhexidine. Ne kemi dëgjuar të gjithë se venbolezni trajtohet me antibiotikë dhe droga antibacterial, por janë të nevojshme në mënyrë specifike në rastin tuaj - mund të zgjidhen vetëm nga një specialist.

  Vetë vetëm do të çojë në faktin se fotografia e sëmundjes do të lyhet - dhe ju probleme, dhe mjeku më shumë punë. Dhe përsëri, për të Popullit (marihuana, broths dhe t. E.) sëmundje veneriane është e nuk trajtohen fare. Die ju do të më shumë gjasa të vdesin (të vdekjes mund të rezultojë po të mos nisur rreptësisht sifilis). Por: a) shumë perezarazite e njerëzve, nëse ju kujdeseni për një pyetje të tillë, b) nuk të shmangur probleme serioze shëndetësore.


  E kaluara nuk ka kryer

  Burrat patrajtuar "interesante" sëmundje të pashmangshme të çojë në zhvillimin e prostatitis, i cili në afërsi të infertilitetit dhe prostatës adenoma.

  Gratë mund të vuajnë edhe funksionin riprodhues ose kanë komplikime gjatë shtatzënisë dhe aftësi të kufizuara zhvillimore të fëmijës.

  Nëse keni hyrë gjatë muajit në marrëdhënie seksuale të pambrojtur me pesë partnerë të ndryshëm, për rrezikun e kapjen e një prej 20 infeksionet, infeksionet seksualisht të transmetueshme, afrohet 100%. Sëmundjet seksualisht të transmetueshme janë shumë ngjitëse. Nëse ju jeni të angazhuar në seks të pambrojtur me një person të sëmurë, shanset janë që "stuhi spastrim kaluara" - vetëm 0,1%. Seksualisht të transmetueshme sëmundje, mbledh 2 milionë. Rusët në vit.

  Informacion nga artikullin "sëmundje veneriane nga një natë romantike."