Imuniteti Wake
Mjekët paralajmërojnë se pas pushimeve fëmijë më shumë gjasa për të marrë të sëmurë. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se fëmija nuk duhet të kthehen në shkollë apo Daycare dhe jetës të çojë reclusive. Jeta social i fëmijës dhe shkëmbimi i mëtejshëm aktiv të viruseve të pashmangshme. Pra, e vetmja mënyrë për të mbrojtur fëmijën nga infektimi viral - për të forcuar sigurinë e saj të brendshme - e imunitetit.

Gjithkush e di në lidhje me përfitimet e aktiviteteve tonik të tilla si sportive, ecje, kalitje. Na vjen keq, janar - jo koha më e mirë për të filluar forcim. Dhe efekti i forcim ose veprimeve të tjera tonik manifestuar jo aq shpejt sa prindërit do të donte.

Dhe tani ne duhet të mbrojmë - kur foshnjat fillojnë të lënduar njëri-tjetrin kur tavolina bosh në shkollë dhe gjithnjë e më shumë studentë të humbasë klasa për shkak të sëmundjes.

Mjekët rekomandojnë për të kombinuar sezon epidemiologjike masa tonik e fëmijës parandaluese duke marrë agjent antiviral, ajo mund të japë efektin më të mirë. Droga të tilla si fëmijët Anaferon, të veprojë shpejt dhe nuk kërkojnë kohë dhe energji kostot. Kjo është veçanërisht e rëndësishme në qoftë se fëmija zbuluar shenjat e para të sëmundjes.
Shanset janë që fyt gërvisht shkon në fyt, ose më keq, një dhimbje të fytit dhe kollë do të jetë simptomë e parë e bronkit.


Fëmija Anaferon ka efekte antivirale dhe immunomodulatory. Drogës në fazat e hershme të sëmundjes (mundësisht në orët e hershme të sëmundjes) ndihmon ndaluar ose sëmundje, ose të lëvizin atë në më të lehtë "hoqi poshtë" version. Më vete, ne vërejmë se fëmijët Anaferon ul rrezikun e komplikimeve kundër sfondit të një infeksioni viral. Siç e dini, në të ftohtë më të keq nuk është fyt i ftohtë dhe i lënduar, dhe komplikime në formën e sinusit, otitis, pneumoni. Komplikimet trajtohet gjatë, fort dobësojnë mbrojtjen e trupit. Në më të keq, sëmundja mund të mbetet për jetën me një shënim "kronike ...".

Në shenjë e parë e një të ftohtë jepni fëmijën tuaj një dozë terapeutike fëmijë anaferon.

Filloni trajtim sa më shpejt të jetë e mundur - infeksioneve virale, veçanërisht gripit, janë rritur me shpejtësi. Më e vogël "fatkeqësi shkallë", më mirë prognozë. Drogës fillon me të ftohtit e parë orëshe dhe zgjat deri në shërim të plotë. E pra, se fëmija nuk është një sëmundje t'ju kapur në një humbje, të përgatisë një çantë e ndihmës së parë. Atëherë ju nuk do të duhet të humbim kohë të vendosë me të cilin të ketë një fëmijë dhe duke pritur derisa dikush të sjellë drogën nga farmaci.

Ndihmoni fëmijën tuaj të forcuar sistemin imunitar, dhe ju nuk kanë frikë të ftohtë dhe gripit!