Homeopati për Shëndetësi Remens grua e vërtetëShkaku i menopauzës - reduktuar prodhimin e hormoneve seksuale femërore si rezultat i moshës natyror dështimit ovarian. Metoda kryesore e menopauzës korrigjim - terapi hormon zëvendësim, apo duke folur më të lehtë - drogë hormonale që artificialisht reduktuar mungesën e hormoneve në femra. Është e njohur se hormonet kanë një numër të efekteve anësore dhe contraindications. Ekziston një rrezik i konsiderueshëm i fituar peshë. Mes përdorim të zgjatur mund të zhvillojë trombozë, shteteve infarkt e tumoreve të gjirit.

Ka mënyra alternative të korrigjuar nivelet e hormoneve në gratë në menopauzë që janë më të sigurt, por kërkon durim dhe përdorimin afatgjatë, si efekt zhvillon gradualisht, Storage.

Kjo Mjetet juridike homeopatik origjinë natyrore, të tilla si Remens drogës ®


Trupi ndihmë natyror femër

Ndryshe nga hormonet, Remens ® nuk përmban hormone artificiale që mbushin mungesën e estrogjenit në trup. Remens stimulon sistemin e brendshëm të trupit te nje grua që prodhon hormonet. Kështu hormonet femërore restauruar natyrisht. Efektet anësore kështu minimizohet dhe contraindications për marrjen Remens jo (me përjashtim të intolerancës individuale). Thanks për të normalizuar nivelet e hormoneve Remens eliminon simptomat e menopauzës - flashes nxehtë, djersitje, nervozizëm, çrregullimeve të gjumit.


E rëndësishmja, shtim në peshë, ndërsa duke marrë Remens ndodh.

Remens mbajtur në Austri për standardet e cilësisë së lartë e natyrore, materiale ekologjikisht miqësore. Struktura Remens ® përbëhet nga pesë përbërësit natyral: tsymitsyfuha racemose (Cimicifuga), sanhvinariya kanadez (Sanguinaria), pylokarpus (Jaborandi), Sepia (Sepia) dhe Lahezis (Lachesis).

Duke punuar në parimin e homeopati, çdo komponent është duke luftuar me simptoma të caktuara të menopauzës, duke lejuar që gratë të ndjehen më mirë nga dita e pranimit. Është e nevojshme për të paguar vëmendje të veçantë se Remens duhet të marrë të paktën 6 muaj për të ndjeni efektin e plotë të trajtimit.

Kjo është koha e nevojshme për të filluar punën në sistemin e vet të hormoneve femërore, dhe duke përdorur metodën e butë homeopatik. Prandaj, rezultatet duhet të presin në efektet pritjen e parë mund të vërehet para: flashes nxehtë dhe djersitje do të shkojnë në javën e dytë të trajtimit.


Drogës, e cila ndihmon

Mbi 15 vjet në Remens ndihmuar miliona grave për të eliminuar simptomat e dhimbshme të menopauzës. Teste të shumta, provat klinike, hulumtim konfirmoj siguria dhe efektiviteti i formulave mjekësore Remens krijuar nga përbërësit natyral. Hulumtimet kanë treguar diversitetin e mekanizmave të efekteve terapeutike të drogës Remens proceset patologjike që formojnë tablonë klinike të menopauzës, dhe mbi të gjitha, kjo është për shkak të kombinimit të efektit terapeutik të secilit prej komponentëve të tij.

Gjatë jetës së tij të drogës u gjet contraindications, kufizime të moshës, negative dhe reaksione alergjike.

Aktualisht Remens ® është në dispozicion në dy forma: 50 ml pika dhe tableta të 12 dhe 36 copë në paketë. Çdo grua mund të zgjidhni formën e preferuar për lirimin e saj.

Remens përdoret jo vetëm në menopauzë, por edhe në shtetet e tjera, kur ju me kujdes normalizojë grua hormonal me parregullsi menstruale, PMS, sëmundjet inflamatore të vezoreve - në terapi komplekse.

Remens përmirëson cilësinë e jetës së një gruaje dhe i jep mundësi në çdo moshë për të ndjehen si një grua e vërtetë të saj!