Renditja e vendeve që vuajnë nga një gjellë e mbetur


Ndoshta sepse rusët, gjermanët dhe francez në të gjithë botën janë më të mëdha pinë kombet. Megjithatë, një studim që është kryer kohët e fundit kompanise i pavarur hulumtimi ACNielsen Global On-Line omnibus, treguan se kjo nuk është kështu!

Sociologët janë përpjekur për të përcaktuar se cilat vende njerëzit shpesh ndihen hangover dhe dhimbje koke të luftuar me ndihmën e qetësues, ju lutem. Në 20 vende, hulumtuesit pyetën të anketuarit të njëjtën pyetje: "A keni përjetuar një gjellë e mbetur në muajin e fundit?".

Ajo u gjet se më shpesh vuajnë nga një gjellë e mbetur nuk është rus, dhe irlandez. Në mesin e të anketuarve nga Irlanda 36% ka pranuar se në muajin e fundit të paktën një herë "do mbi" dhe vuajtur nga dhimbje koke në mëngjes.

Në vendin e dytë me një diferencë mjaft të madhe ishte Finlanda, ku një gjellë e mbetur ankua 25% të popullsisë.

Dhe qytetarëve tanë kanë fituar këtë vlerësim vetëm "bronz" - hangover rregullt të ndjehen 24% e rusëve. Dhe së fundi, vendi i katërt në dhjetë të lartë evropian nuk mori askënd dhe e ashpër britanike, duke përfshirë hangover mujor vuan 23% të popullsisë.

Dhe çfarë lidhje me gjermanët dhe francezët? Ajo doli se ata ishin të shpifur! Vetëm 10% e gjermanëve dhe 8% e francezëve rregullisht vuajnë nga një gjellë e mbetur, me kërkesën e mbetur që nuk mbani mend kur ajo ishte me ta për herë të fundit. Pra, sfondi i përgjithshëm i njerëzve evropiane të Gjermanisë dhe Francës shikoni vetëm teetotalers.