Rehabilitimi pas lëndimit


 • Metodat e rehabilitimit

 • Siç e dini, shumë plagosje musculoskeletal
  aparat kërkojnë trajtim kirurgjik apo konservatore, por për fat të mirë
  një operacion, të prodhuara siç duhet dhe reposition imponuar
  Suva është vetëm fillimi i trajtimit.

  Një hap tjetër po aq i rëndësishëm është
  rehabilitimi i pacientit. Shumica e pacientëve të cilët iu nënshtruan
  plagosje, që kërkon një të masave komplekse përmirësuese.
  Kjo është shkaktuar nga fakti se gjatë pacientit zakonisht
  i ulur dhe joaktiv, nuk ka ngarkesë për
  pjesëve të trupit të dëmtuara. E gjithë kjo, si dhe të enëve të gjakut dhe të tjera ndryshime
  duke çuar në atrofi të muskujve, kufizim i përbashkët lëvizshmëri, ushqyese

  ndryshon gjymtyrët.


  Metodat e rehabilitimit

 • vodohryazelikuvannya forta - banja, dushe, microclysters, procedurat gastrointestinale, masazh nënujore, banja baltë, elektrogryaz.

 • Terapeutik
  - Një grup i ushtrimeve fizike që do t'ju ndihmojë të zhvillojnë
  pjesëve të trupit të dëmtuara. Ushtrimi i Zhvillimit kujdes
  atrofi dhe ndryshimet degjenerative në indet dhe organet.

 • Mechanotherapy përdoret për forcimin e muskujve, përmirësimin e koordinimit dhe zhvillimit të modeleve të saktë motorike.

 • Fizioterapi - Procedurat komplekse të tilla si elektroforeza, terapi stërvitje, fizioterapi, hidroterapi, cryotherapy.


 • Biofeedback
  nuk është përdorur vetëm si një metodë të trajtimit të çrregullimeve funksionale në
  sistem të veçantë të trupit, por edhe si një vetë-korrigjim aktive
  sferë intelektual dhe emocional.

 • Mjekësia Sport dhe industrinë e saj të rëndësishëm - mjekësi rigjeneruese
  - Që kanë të bëjnë me një numër të çështjeve të tilla si shpërndarjen në kohë
  droga, mesazh rivendosjen stërvitje dhe madje edhe përzgjedhja
  Veshje për atlet.

 • Frymëmarrje dhe ushtrime të tjera.

 • Sauna.

 • Homeopati . "Silleni pacientin, jo sëmundje" - idenë kryesore të numrit të homeopaths.
  Ata janë në masë, mohojnë mundësinë e prodhimit industrial

  Mjetet juridike homeopatik, dhe shpesh preferojnë të tyre
  të përgatitur ilaçe. Në disa raste, ata përdorin shërbimet
  farmaci homeopatik ku droga janë të përgatitura me recetë.

 • ionoterapiyi
  - Injeksion nënlëkurës e oksigjenit jonizues apo oksigjen-ozonit
  përzierjet e cila në mënyrë të konsiderueshme rrit proceset metabolike në qelizë.

 • Phytotherapy
  - Trajtimi i bimëve mjekësore, në të cilën gëlltitje e infusions
  e bimëve të ndryshme dhe bimëve ka një efekt pozitiv në punë
  gjithë trupi, pastrimin e gjakut dhe të organeve vitale etj
  toksina, rrit funksionin e tij mbrojtëse. Ajo nuk e bën
  atje efekte anësore mbi organeve, siç ndodh shpesh kur

  kimikateve të trajtimit.

 • Aromatherapy
  - Duke përdorur volatiles për fizike dhe psikologjike
  shërimin, dhe gjithashtu për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme.

 • Mos harroni se suksesi i lëndimeve të trajtimit nga më shumë se gjysma nuk varet
  vetëm cilësia e operacionit ose reposition, por edhe në mënyrë korrekte
  rehabilitimi i vazhdueshëm.

  Rehabilitimi mjekësor është një proces
  qëllimi i të cilit është për të rikthyer jo vetëm shëndetin, por
  dhe funksionet e tij mendore dhe sociale. Rehabilitimi i pacientëve të sëmurë kritike
  përfshin një sërë masash të rehabilitimit, ndërsa ne nuk mund
  akordojë ose më shumë më pak aspekt të rëndësishëm. Spliced ​​para,

  le në përmbysje, nuk do të thotë gjithmonë shërim. Jo
  drejtuar plagët e tyre, të ndihmojë ata të "shërohen" saktë dhe shpejt!