Qelizat e kancerit të dëshironi fruktozëShumë prej nesh të ushqyer prodhuesit e produkteve ëmbëltore bindur se fruktoza dhe fruktoza cookie - një alternativë ideale për glukozë të dëmshme, dhe se ne mund të vazhdojë për të ngrënë tuaj të preferuar ëmbël pa rrezikuar shëndetin. Por jo aq e thjeshtë.

Shkencëtarët UCLA (Universiteti i Kalifornisë) kryer një studim që zbuloi se qelizat e kancerit janë shumë të ndjeshëm ndaj fruktoza rafinuar. Testet kanë treguar se qelizat e kancerit pankreatik shtohen shumë më të shpejtë dhe të shpejtë të prodhuar tumoreve në të gjithë trupin, të ushqyerit është fruktoza.

Një studiues projekt Dr Anthony Heaney (Anthony Heaney), shpjegon: "Puna jonë tregon se qelizat e kancerit metabolize fruktoza lehtë për të ndarë dhe të gjenerojë tumoreve të reja."

Kështu, jo të gjitha sheqerna janë të njëjta si për një kohë të gjatë konsiderohet mjekësi konvencionale. Qelizat e çdo tumoreve si glukozës dhe fruktoza, fruktoza por vetëm direkt prek qelizat, duke shkaktuar ato të shumëfishohen.

Ky studim konfirmon se çdo sheqeri është shumë i dëmshëm, nëse shurup fruktoza, sheqeri i rafinuar të përdorura në industrinë e ëmbëltore, apo sheqeri i rafinuar kallam. Këto sweeteners janë disi prishjen e shëndetit të njeriut, si dhe diabetik tuaj të preferuar dhe jo vetëm produktet e tyre me rafte "diabetik" për të shkaktojnë edhe më shumë dëme në trup.