Pesë mitet për sulm në zemër


 • Miti i parë
 • Miti Dy
 • Miti Tre
 • Miti Katër
 • Miti pesë
 • Miti i parë. Duke pasur marrëdhënie seksuale pas pësimit të një sulmi në zemër është shumë e rrezikshme.

  Hulumtim
  kanë treguar se probabiliteti që intimiteti mund të çojë në
  sulm në zemër, me të vërtetë i vogël. Mjekët zakonisht rekomandojnë të rinisë
  Jeta seks pas një muaj e gjysmë pas sëmundjes. Ky afat mesme. Jo
  Ndjehen të lirë për të sqaruar këtë çështje me mjekun tuaj.

  Miti Dy. Hidhe tym menjëherë pas një sulmi në zemër të dëmshme.

  Mjekët
  them, nëse pini duhan - rënie, në qoftë se ju nuk pi duhan - nuk do të fillojnë.
  Metoda është - gradualisht ose menjëherë, individualisht ose në një grup - jo rëndësishme

  dhe varet nga preferenca personale.

  Miokardit është origjinale
  "Terapia Shock", tronditje, pasi që lënë duhanin më të lehtë që prej
  sa i kujtimet e stresit.

  Nga rruga,
  vdekshmërisë në mesin e atyre që lënë duhanin pas një sulmi në zemër, 60% më poshtë
  në krahasim me ata që nuk mund të heqin dorë nga një zakon të keq.

  Miti i tretë. Pas sulmit të parë të zemrës është e sigurtë se do të jetë një tjetër.

  Shumicë
  pacientët të cilët kanë pasur një sulm në zemër, u kthye në normale. Në 50%
  ngjarjet pas EKG miokardit nuk ka vërejtur ndonjë ndryshim.

  Kthimi
  për një aktiv, duke përmbushur të jetës është e mundur jo vetëm, por e vërtetë! Në qoftë se,
  natyrisht, nën "mënyrë normale e jetës" nuk ka për qëllim që të dal


  cigare në ditë dhe një copë e proshutë për natën.

  Miti Katër. Aktiviteti fizik duhet të ndalet.  Në fakt, aktiviteti fizik zvogëlon rrezikun e
  sëmundje kardiovaskulare dhe sulmet e përsëritura të zemrës. Në të kundërtën,
  mënyrë jetese i ulur është një faktor rreziku.

  Mit Pesë. Infarkt miokardi VOGLA lehtë se krupnoochagovy.

  VOGLA
  sulm në zemër ndodh më lehtë se krupnoochagovy sepse rajon
  sëmundje më pak të zemrës. Megjithatë, për shkak të "mungesa e plotësisë" të tilla
  Gjasat miokardit i sulmeve të përsëritura më tepër, se krupnoochagovy.