Psychopathy një fëmijë


 • Fëmijët psychopathy

 • Fëmijët psychopathy

  Psychopathy - problemet e sjelljes që shpesh lindura.
  Psikiatrit përshkruajnë llojet e ndryshme të psychopathy, por një gjë mbetet e njëjtë
  në të gjitha llojet: karakterin e rëndë dhe sjellja e kontrolluar dobët.

  Duke folur për psychopathy, shpesh nënkuptojnë sjelljen e adoleshencë të trazuar,
  Sjellja e gabuar se fëmijët e moshave më të reja. Sjellje
  psikopatë adoleshente shpesh bëhet e heshtur sepse ata
  vijnë në çerdhe e policisë. Shpërdorim
  alkooli, droga, tentativat e vrasjes që përfshijnë këto adoleshentët
  vëmendje e mjekëve.


  Në mënyrë tipike, vetëm një pjesë e vogël e prindërve të tërhequr në mënyrë të pavarur

  psikiatërve rreth problemeve të sjelljes në adoleshentët. Më
  Kjo prindërit inteligjente që e kuptojnë potencialin
  sëmundje mendore adoleshentët. Shumica e prindërve ose
  fajësojnë veten në një edukim të keq të fëmijëve të tyre dhe të përpiqet shumë
  gjeni për veten tuaj, ose nuk i paguajnë atyre shumë vëmendje deri
  diçka e keqe do të ndodhë, dhe të përulet si i një të dhënë.

  Kushtet sociale të një rëndësie të madhe për korrigjim
  psychopathy. Kur një fëmijë është sjellë deri me psychopathy në antisociale
  vendosjen propensities saj patologjike janë forcuar. Megjithatë,
  kushtet e mira në familje nuk është gjithmonë sigurojë optimist


  Zhvillimi i motit dhe përfshirja sociale e adoleshentit.

  Problemet e sjelljes në parashkollore dhe moshën shkollore në fillim
  shpesh shihen në një kontekst të ndryshëm, lidhur ato në veçanti
  me arsim të gabuar ose në shkollë aver. Vetëm të tilla
  Veprimet ekstreme si vjedhje, zjarrvënie, shpërthimet, etj, e bëjnë
  Prindërit kthehet për të profesionistëve.

  Por mjekët nuk mund te kuroje psychopathy. Është e njohur se një trajtim të tillë
  Sëmundjet të tilla si skizofrenia dhe psychopathy, simptomatike, dmth mjeku
  trajton manifestime të caktuara të sëmundjes. Ajo mund të jetë një psikopat
  qetësuesve, dhe në kohë të gjendjes së pacientit përmirësohet.
  Por në qoftë se një fëmijë apo adoleshent do të kenë kushte adekuate

  arsimimi dhe trajnimi, shpejt gjërat mund të kthehen në vendet e tyre.

  Fëmijët psikopatë shpesh disinhibited, e pakontrolluar, shpërthyese, agresive.
  Pretty shpejt ata mund të për të tërhequr vëmendjen në faktin se ata
  e bukur për të thënë diçka të keqe, pa ndjerë një ndjenjë të
  faji. Fëmijët e tilla janë jo turp nga lotët e tyre të pendimit shpesh, dhe nga
  keqdashje. Ata janë egoist, ata janë të huaj për ndjeshmëri, ata mund të tregojnë
  mizori. Varësisht nga lloji i sjelljes psychopathic mund
  ariu bastisje skizofrenia (psychopathy shizofren), epilepsi (Epileptoyidnyy
  psychopathy), histeri (psychopathy ysteroydnaya).

  Duhet të theksohet se psychopathy mund të ndodhin në fëmijët

  dhe adoleshentët me nivele të larta dhe normale të zhvillimit intelektual,
  dhe fëmijët dhe të rinjtë me vonim mendor dhe Oligophrenic.
  Informacion nga artikullin "psychopathy tek fëmijët."