Psyhastenycheskoho psychopathy


 • Personi psyhastenycheskoho
 • Kush janë psychasthenic?

 • Personi psyhastenycheskoho

  Ashtu si lloji asthenic,
  i referohet tormozymost psychopathy. Në Figurën nervoz
  dobësi, dobësi dhe ndjenja e inferioritetit, psychopathic
  Ky lloj është personalitete të njohura të shprehura pavendosmëri, pasiguri
  dhe një tendencë për të dyshuar.

  Personalitet Psyhastenycheskye:

 • i trembur;
 • i turpshëm;
 • konfuzlyvo;
 • joaktiv;
 • adaptohen jetës.

 • Kush janë psychasthenic?


  Një tipar i shquar i psychopathy
  - Simptomë e aktivitetit të reduktuar, dmth reduktimin special
  "Stresi psikologjik", e cila përcakton plotësinë normal

  aktivitet mendor. Ky tipar është gjetur në prirjen për
  dyshimet dhe sofistikimi i dhimbshëm, ndjenja e papërshtatshme
  realitet dhe plotësia e jetës, mungesa e vitalitetit, perceptimi shkëlqim
  mjedis, në një përpjekje për vetë-ekzaminim, prevalenca abstrakt,
  divorcuar nga faktet punime intelektuale. I tillë
  Njeriu gjithmonë dhe kudo dyshoj atë jashtëzakonisht e vështirë për të pranuar
  ndonjë zgjidhje, por në qoftë se ajo është marrë, nuk është një shqetësim i ri -
  Dëshira paduruar për të vënë këtë vendim në praktikë.

  Vazhdimisht i zënë punë Psychasthenic shterpë intelektual
  - I ashtuquajturi çamçakëz mendor.


  Ai e pafund të analizuar e tyre
  veprimet që i nënshtrohen reduktuar vetë-respekt, rrallë kënaqur me veten e tij.
  Humbja subjektivisht dhimbshme tipik "ndjenjat e vërtetë."
  Lexoni dhe e dëgjoi në prodhimin e një përshtypje të fortë
  sesa perceptimin e drejtpërdrejtë të situatës.

  Kushtetuta Psyhastenycheskoho
  - Terren pjellor për navyazchyvostey ndryshme kryesisht
  obsessions (sindromi i ngulët). Të vuajnë psyhastenycheskoy
  psychopathy, si dhe për astenykov, ndryshime të rënda abuzojnë
  Mënyra e zakonshme, me një ngurrim më të theksuar,
  Dyshimet dhe frika shqetësuese.

  Ankthi është aq e natyrshme në këtë

  Personat karakter psyhastenycheskyy është quajtur edhe
  shqetësuar dhe i dyshimtë. Psyhastenycheskye individual të prekshme dhe të pambrojtur
  Shoqëria delikat dhe i vëmendshëm. Megjithatë, ata shpesh tepër i përpiktë,
  I sigurt, që të rrinë përreth me dyshimet e pafundme apo të kërkojë
  me saktësi të plotë të gjitha formalitetet.

  Dinamika e psychopathy duhur
  Ndërveprimi i personalitetit dhe kushtetuese
  faktorë të ndryshëm të jashtëm dhe të brendshëm:

 • psikogjenike;
 • somatogjenike;
 • Periudhat kritike të jetës, etj
 • Grupe të tyre të ndryshme me vlerë
  Ndryshimet e ndryshme. Ka ndryshime afatshkurtra dinamike
  (Faza dekompensimi reagim) dhe zhvillimi i zgjatur i parregullt.


  Tipar i përbashkët i të gjitha kushteve patologjike që janë dinamike
  psychopathy është neprohredyentnost tyre. Në mënyrë tipike, pas
  dekompensimi personalitet psychopathic kthehet në bazë.
  Ndryshimet kryesisht sasiore, dhe në një psikozë progresiv
  ata janë gjithmonë të mira.

  Informacion nga artikullin "psychopathy".