Construction - grua armë e fshehtë


 • Rondelet Gratë
 • Parimi i femrave Rondelet përbërjen
 • shtresë absorbuese


 • Rondelet Gratë

  Pads grave themeluar në mënyrë të vendosur në jetën e çdo gruaje moderne, si një mjet të domosdoshëm të higjienës personale. Ato ndihmojnë për të ndjehen më të sigurt, veçanërisht në ritmin e tanishëm aktiv të jetës. Historia e Rondelet grave i ka rrënjët në mënyrën e vjetër. Në kohë të ndryshme dhe në vende të ndryshme për papirus ky qëllim të përdorura, leshi, copa të materies, letër, renë myshk dhe pads tjera komerciale për gratë u mbajtën në shekullin e 19-të. Çmimi për gratë e vetme rreshtim i kohës ishte mjaft i moderuar, duke lejuar madje edhe gratë e varfra të përdorin avantazhet e tyre në jetën e përditshme.  Parimi i femrave Rondelet përbërjen

  Parimi i përbërjes Rondelet grave nuk ka ndryshuar me kalimin e kohës. Çfarë ndryshoi rrënjësisht, kështu që ajo e përdorur materialet dhe anatomike formë më pads. Që nga fillimi i prodhimit të përbëhej nga gratë rreshtim indet e sipërme (ose e kryer me letër mëndafshi) shtresë ishte atëherë thithje pjesë e brendshme dhe gome ose plastike të ulët shtresë. Ndalon shtresë qeth ngjitës rreshtim pjesën e poshtme shfaq shumë më vonë, por cilësia nuk është shumë e mirë, kështu që përmirësimi metat zgjati një kohë të gjatë.


  Pads moderne sanitare janë rezultat i qindra e profesionistëve të përfshirë në përditësimin e vazhdueshëm dhe përmirësimit të produktit femërore higjienës.


  Po, një version i ri i pads femra shtresa e sipërme me përmirësuara pronat adsorbent dhe parandalon fluide të vijnë përsëri. Kjo sipërfaqe është rreshtim thatë, duke parandaluar acarim të lëkurës dhe nuk shkakton parehati gjatë përdorimit.
  Prodhuesit moderne përdorin për ekstraktet e sipërme shtresa e bimëve të ndryshme, të tilla si kamomil dhe aloe, dhe materiale inovative të quajtur Top kimik dhe projektuar si një rrjetë tre-dimensionale të vogël.  Shtresë thithje

  Si thithjen shtresë është përdorur si celulozë, e cila është një alternativë klasik, dhe komponentëve moderne përthithëse në kontakt me të lëngshme e cila bëhet xhel-si.
  Për shpërndarje të mirë dhe uniforme në të gjithë sipërfaqen e prodhuesit të lëngshme rondelë përdorni embossing teknologjisë. Rondelet anatomike formë bën ata shumë të rehatshme për të përdorur dhe krijon një ndjenjë të pranisë së tyre të vazhdueshme.


  Përfitimet e padyshimtë e kanë të ashtuquajturat "krahë" që mbrojnë rroba nga ndotja dhe të lejojë gratë rreshtim, shoqëruar me shtresën më të ulët, ngjitës, nuk lëvizin gjatë përdorimit të tyre. Mbrojtje shtesë është siguruar rroba dhe pads grave më të zgjatur madhësi s. Gjithashtu, gratë moderne shtrirjes krahasohen përshtatshme për nivelin e kërkuar të përthithjes.
  Në dekadën e fundit prodhuesit e grave filluan të prodhojnë Rondelet salcë Rondelet, të cilat plotësisht të eliminuar erë gjatë ditëve kritike.


  Duhet të theksohet prodhim ditor prej pads grave. Teknologjitë moderne të lejojë për të krijuar versionin ultra-hollë e strip përditshme që ajo nuk është ndjerë në përdorim dhe i jep asnjë siklet. Në mënyrë që të sigurojë klientët me ndjenjë më të rehatshme prodhuesit përdorin për të prodhuar shtresa e lartë Rondelet butë përditshme, nuk shkakton acarim të lëkurës Soft materiale Lace ose homologët e saj të tjera moderne.
  Gratë moderne Rondelet lejojë një grua të ndjehen të sigurt dhe të rehatshme në çdo ditë të caktuar.


  Informacione nga neni Natalie Biatova "pads Gratë"