Problemet jeta intime


 • Problemet jeta intime
 • Sjellja e partnerit


 • Problemet jeta intime  Për disa arsye, shumica e njerëzve nuk flasim për këtë. Informacioni që ju lexoni në këtë kapitull i referohet kryesisht gratë që vuajnë nga kanceri.


  Të jenë të vetëdijshëm se në qoftë se gjatë dhe pas trajtimit atje ndjenjat seksuale, mendimet dhe dëshirat - ". Praninë e jetës", në shenjë Dhe jo frikë, nëse intimitet dëshira për një kohë pas trajtimit të reduktuar ose plotësisht të zhduket.


  Jeta Sex i pacientëve ndryshon në varësi të formës së sëmundjes. Shpesh çifti duhet të kërkojë harmoni së bashku. Shpesh ndodh që pas trajtimit të përmirësuar marrëdhëniet dhe më afër se më parë.

  E pra ata çifte që e kuptojnë njëri-tjetrin dhe mund të kapërcyer frikën, të flasim për seksin, dashurinë dhe të miratojë zakone të reja.


  Ndonjëherë ndodh që njerëzit nuk duan të kuptojnë ndjenjat e të dashurit e tij dhe së bashku zgjidhjen e problemeve. Grua i zënë ngushtë frustruar në partnerin tuaj, dhe një çift mund pushim deri.
  Shpesh problemet shtrihen në të kuptuarit se partneri nuk e di se si të sillen dhe pret. Gruaja e sheh këtë si një mungesë të interesit në vetvete dhe ndihet i vetmuar. Pra, të dy pezulluar nga njëri-tjetri, por dua reagime.
  Sjellja e partnerit  Për partnerin është sjellje shumë e rëndësishme problem me një grua.


  Diagnoza dukej si "një rrufe në qiell të kthjellët." Ai shqetësohet dhe frika për të. Shumica e njerëzve nuk janë të sigurt se si duhet të veprojnë në këtë situatë. Si mund ai e di se ajo është tani më në nevojë për të, në qoftë se ajo nuk do të flasim për këtë? Shpesh, si në të (gjatë dhe pas trajtimit të dashur) dëshirës për kontakt intim është zvogëluar. Kjo është normale. Ai gjithashtu është duke kaluar!


  Aktualisht, në rastin e kancerit të gjirit duhet heqja ose i plotë ose i pjesshëm i saj. Pas operacionit, zakonisht për të shmangur rikthim, duhet zonë të prekur ekspozimit.
  Humbja e gjirit rënduar gruan. Si pasojë mund të ketë depresioni, dyshim, vetë-dyshim dhe abuzim seksual.


  Këto ndjenja të çojë në faktin se gruaja mendon se ajo ka humbur feminitet e saj. Bashkohet frikë se partneri nuk do të gjeni atë seksualisht tërheqës. Kjo frikë buron nga fakti se gjirit në shoqërinë tonë është konsideruar si simbol kryesor i seksualitetit.


  Gjëndër qumështit për shumë gra - një burim i kënaqësisë seksuale për shumë çifte stroking gjoksin janë një pjesë e rëndësishme e luajnë seksual. Nëse hiqet gjirit, shpesh reagimi i parë është dëshira për të fshehur dhe të eliminohen.

  Kjo merr kohë.


  Pas një operacioni mund të jetë e mpirje dhe dhimbje në zonën e operacioneve dhe indet përreth. Në aplikimin e hershme të ushtrimeve terapeutike shpesh shmanget ose të paktën të zbutur këto efekte. Gjatë rrezatim mund të përjetojnë skuqje dhe ënjtje të lëkurës. Ajo mund të përkeqësohet pigmentim.


  Një grua është e nevojshme për të mbrojtur shpatullën dhe gjoks gjatë intimiteti nuk mbështetet në dorë. Pas trajtimit ju duhet të shmangur shtatzëninë. Lloji dhe metodë duhet të përmendim të mbrojtur mjekun tuaj.


  Nëse ju hequr gjoksin plotësisht, mos e humbni shpresën, pas një kohë, të përdorin çdo mundësi për të rivendosur atë.

  Nga opsionet e ndryshme duhet të zgjidhni ato që janë më të përshtatshme për ju. Një mjek me përvojë do të japë informacione të detajuara mbi këtë temë. Ka silikoni proteza, kontakt dhe duket shumë e ngjashme me atë gji. Mbathje dhe banje kostume propozuara të importuara dhe të prodhuara në vend në zemrat artificiale.


  Gjithashtu, mos harroni se ju gjithmonë mund të përdorë truket të tilla si i veshur me një këmishë dantella, këmishë ose të brendshme femrash erotik fshehur diçka turp. Mos harroni të krijuar një atmosferë të këndshme me ndriçim të butë.


  Disa kanë frikë se kancerin - një sëmundje ngjitëse.

  Kanceri mund të përhapet nga personi në person ose nëpërmjet puthjes, ose përmes kontaktit seksual.


  Disa besojnë se shfaqur pas diagnozës atëherë duhet të refuzojnë seksin nga frika e rikthim. Frika e tilla të pabaza.