Çfarë bëni femrat
Sfond emocional - moti në male, flashes rrufe e zemërimit, nervozizëm, pakënaqësi,
lotët e rrëmbyeshëm. Ofenduar në çdo gjë. Sytë
spot gjithmonë i lagësht. Unë e kuptoj se hormonet të fajësuar, por asnjëri prej tyre
Unë nuk mund ta ndihmojë atë.
Gratë torturimin Flushes nxehtë, rrit
djersitje, takikardi, dhimbje koke, shqetësim gjumë. Unë nuk mund të vijnë në mëngjes
punojnë vazhdimisht me vonesë.
Zgjohu?
të marrë një dush, posnidayu, të fillojë të veshjes - dhe përsëri lagësht si një mouse përsëri nevojë
shkojnë në dush.
Shumë pranoj: në këtë periudhë ata
të ndjehen të vetmuar, madje edhe në prani të familjes, miqve, punë interesante. Shtoj
këtu ndjenja se vjeshta e grave - prolog të dimrit të gjatë të zymtë.

Në fakt, gratë që ishin në gjendje të
përballen me simptomat e menopauzës, të rifituar shëndetin e mirë, thonë ata,
përfshihet në kohën më interesante dhe të lumtur në jetën e tyre.

Klimaksan ® - mjekim të gjitha-natyrore krijuar
në mënyrë specifike për të eliminuar zhgënjimin lidhur me menopauzë dhe menopauza. Drogës ndihmon në zvogëlimin e
Ashpërsia e simptomave kryesore të menopauzës pa ndikuar
Statusi hormonal. Efekti terapeutik Klimaksana ®
arritur përmes një strukture të veçantë: tsimifuha ndihmon hequr
flashes nxehtë, hiqni nervozizmi të panevojshëm, Lahezis përmirëson performancën
Sistemi kardiovaskular, reduktimin shenjat e takikardi, helm bletë


përmirëson gjendjen e përgjithshme emocionale.

Së fundi unë jetoj me një ndjenjë të
plotësia e jetës. Ëndrrat vijnë e vërtetë unë "mbledhë" gjithë këto vite. Në tim 50-plus unë të bëjë përparim në pikturë, në
Spanjisht, duket e madhe. Burri dhe rritur fëmijët janë krenarë për mua.