Në kohën e trajtimit homeopatik


 • Çfarë e bën "trajtim"?
 • Procesi i trajtimit homeopatik
 • Për trajtimin e sëmundjeve kronike nevojë 12 muaj?
 • Shembuj të praktikës homeopatik.
 • Cilat janë kushtet?
 • Çfarë e bën "trajtim"?

  Për të filluar të përgjigjem thjeshtë, me sa duket, lëshon një trajtim të tillë. A mund të thërrasë një simptomë shqetësuese trajtim heqjen, për shembull, dhimbje koke apo çrregullime premenstrual? Mungesa e dhimbje koke për, të themi, disa muaj, ose thotë se ajo shërohet me të vërtetë? Megjithatë, kur dhimbje koke janë përditësuar çdo 3-4 muaj, dhe pastaj - pas 3 muajsh, dhe pastaj - pas 2 muajsh, ilaçe çdo kohë ndihmë e madhe, por një simptomë e disa kohë shërohet, shtrohet pyetja - dhe nëse shërim.

  Dhe çfarë është trajtimi ndryshon në thelb nga marrja dipyrone ose medikamente të tjera dhimbje.

  Duke folur në përgjithësi - nuk është e ndryshme. Homeopati mund të ndahen në mjekësor dhe simptomatike. Qasja simptomatike një jashtëzakonisht i thjeshtë - është një simptomë - është ajo heq të drogës. Kjo qasje, sipas qasjes sëmundje kurë, është plotësisht në përputhje me qasjen konvencionale mjekësore, si dhe pritjet e zakonshme e shumë pacientëve. Edhe pse këtë qasje dhe mjete të përdorura homeopatik - kjo qasje nuk është homeopatik.

  Procesi i trajtimit homeopatik .

  Për homeopat ato simptoma që pacienti është i kërkuar, është vetëm maja e ajsbergut të madh, ajsbergut sëmundje kronike.


  Kjo sëmundje ka zhvilluar për shumë vite, dhe nganjëherë dekada, duke u paraqitur në nasmorkah ose dhimbje koke, pagjumësi ose shtetet e apatisë, sulmet e apendiksit ose dhimbje barku i veshkave. Homeopaths dini se sëmundja kronike vetëm mund të zhvillohen dhe përparim pa shkrim e këndim të trajtimit, për fat të keq, kurrë nuk vjen mbrapa. Ajo gjithmonë zhvillon në disa ligjeve, kalon nëpër faza të caktuara janë të njohur mirë në homeopati dhe në mënyrë të qëndrueshme përparon derisa trupi çon në përfundimin e parakohshme.

  Qëllimi i trajtimit homeopatike - të trupit nëpërmjet njëjta hapave që ajo ka zhvilluar një gjendje kronike në drejtimin e kundërt.

  Në varësi të karakteristikave të ruajtjes dhe të tranzicionit mund të marrë më shumë ose më pak kohë dhe të jetë më pak ose më shumë të dhimbshme. Në të vërtetë, në rrjedhën e trajtimit mund të deri në një masë të përditësohet simptoma mjaft të vjetra dhe të pakëndshme nga e cila pacienti dukje nga shumë vite më parë. Dhimbje koke apo dhimbje gjatë urinimit, periudhat e pagjumësi, konfiskimet apo acarim, përkeqësimi i kushteve të lëkurës apo kollë vazhdueshme.

  Për trajtimin e sëmundjeve kronike nevojë 12 muaj.

  Rruga për shërim shpesh është e vështirë dhe e mprehtë, dhe kërkon shumë si mjekut dhe pacientit. Dhe tani - koha e trajtimit homeopatik.

  Ne mund të themi se një pacient i veçantë mund të përjetojnë lehtësim brenda orët e para ose ndonjëherë edhe sekonda pas duke marrë ilaçe homeopatik, shumë të njëjtin trajtim mund të arrihet vetëm nga rrjedh për muaj dhe ndonjëherë vite. Themeluesi i homeopati S. Hahnemann tha se një pacient me një sëmundje kronike duhet të premtojnë shërim jo më herët se brenda 1,5-2 vjet. Ndonjëherë kini parasysh modelin e mëposhtëm - kohëzgjatjen e trajtimit në zonat përkatëse për kohëzgjatjen e ekzistencës së sëmundjes në vite. Kjo është, në qoftë se sëmundja ka evoluar gjatë 12 viteve, është për të trajtuar ajo mund të marrë së paku një vit (për të rriturit).

  Mjeku nuk marr vetëm ilaçet e parë, ajo është - vetëm hapi i parë në rrugën e shërimit, atëherë është e nevojshme për të vlerësuar me saktësi reagimet, dhe trajtim më tej të shpenzojnë më të butë të jetë e mundur të shpejtë dhe pa dhimbje për shumicën e pacientëve. Kjo krejtësisht të shmangur rikthim zakonisht dështon. Figurative, pacienti është në rrugën e tij në shtëpi për kujdesin e ballafaquar me një të kaluar të dhimbshme. Dhe kjo nuk është gjithmonë përplasje do të jetë e lehtë dhe pa dhimbje. Borxhi Doctor - ndoshta shpjegojë pacientit se çfarë po ndodh dhe të përpiqet sa më shumë të jetë e mundur për të zbutur përkeqësim të mundshëm. Roli i pacientit - të kuptuarit se çfarë po ndodh, durim dhe besim në trajtimin e zgjedhur dhe zgjodhi Dr, respektimin e rekomandimeve të mjekut.

  Shembuj të praktikës homeopatik.

  Këtu janë disa shembuj specifike. Si një homeopat do të trajtojnë, thonë, adenoids te fëmijët. Përmirësimi i frymëmarrjes hundës është zakonisht e mundur të arrihet brenda 2 muajve të parë, megjithatë, për të parandaluar përsëritjen, duhet të ketë të paktën 3-4 muaj të trajtimit. Kjo nuk trajtohet vetëm adenoidnye bimësi, e cila është konfirmuar nga inspektimi i Ent - specialist dhe imazhet radiografike, por tendencën shumë që çoi në përhapjen e vegjetacionit. Rezultati është i lejuar jo vetëm problemin e njëjtë që e ka shkaktuar pacienti për pritjen, por prolikovuyetsya tokën e origjinës së saj.

  Një shembull tjetër. Pagjumësi kronike. Situata është më e komplikuar. Më pagjumësi bimë shumëvjeçare tregojnë një thellë ecur gjendjen kronike, pilula gjumi forta të lejojë për shumë vite shumë në mënyrë efektive të shtypur problemin.
  Në këtë rast pacienti vendosur të përdorë trajtim homeopatik, ajo ngre një dilemë serioze, ai kishte për të anulluar të gjitha hipnotike, sedativë dhe drogës shtypur, të cilat i përdori për shumë vite. Përndryshe, ilaçe homeopatik nuk mund të veprojë si duhet.

  Për të rivendosur gjumë normale të shëndetshme, të cilat pacienti nuk është më i njohur për shumë vite, ai mund të duhet të kalojnë nëpër një periudhë pagjumësia deri në trup nën ilaçe homeopatik nuk do të jetë në gjendje të kthehen në funksionimin normal.

  Dhe në qoftë se homeopati është e qartë se kjo nuk është vetëm për gjumë natyral të shëndetshëm, por rreth 5 ose 10 vjet plot jetë të shëndetshme që janë në dispozicion përmes rrjedhës së trajtimit, situata pacienti shpesh duket si probleme hënë dhe netë pa gjumë kthehen gjumë i besueshëm kimikate të sigurtë dëgjueshëm.

  Cilat janë kushtet?

  Nëse pacienti nuk ka durim dhe mirëkuptim, dhe profesionalizmin në homeopati dhe dhuratë e bindjes, gjendja e trupit ndryshon kështu që njeriu i gjendjes së tyre, ndërsa e pasme dhe në moshën ku ka pasur pagjumësi tij. Në një rast të tillë, një përmirësim i qartë mund të ndodhë jo më parë se një muaj, por për një zgjidhje të besueshme të problemeve të homeopat mund të marrë të paktën një vit.

  Le të përpiqen për të përmbledhur. Homeopaths marrë në konsideratë çdo ankesë, sëmundje dhe vuajtje të çfarëdo të drejte në kontekstin e të gjithë organizmit. Dhe homeopat profesional detyrë është më e shqetësuar për të buta eliminojnë simptomat e pacientit vetëm në lidhje me përmirësimin e përgjithshëm të trupit. Heqja shenja njëjtat paralajmërim trupin shuarje çmim në fakt lehtësisht të arritshme dhe jo të kënaqur me pacientin e informuar është krejtësisht qasje në kundërshtim homeopatik homeopatik dhe etika.

  Michael Liakhovich