Rreth higjienës gjatë menstruacioneve


 • Mjete higjienike
 • Gaskets për përdorim të përditshëm


 • Mjete higjienike

  Disa fjalë rreth higjienës gjatë menstruacioneve. Pa dyshim, kjo periudhë duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për organet gjenitale të higjienës. Unë nuk mendoj se kujtohet sa shpesh është e nevojshme për të larë dhe për të ndryshuar brendshme. Unë vetëm jap disa këshilla për zgjedhjen e produkteve higjienike.


  Pads sanitare


  Sot ka shumë produkte të ndryshme higjienike për të ndihmuar gratë të ndjehen rehat në "ditët kritike". Pads ideale sanitare.
  Ata ndryshojnë në trashësi (3-12 mm), formë, strukturë, dhe sasi të thithin lagështi.

  Vetëm hedhjen atje me "krahë" pa ta.


  Cili prej tyre preferoni, ju vendosni. Më cilësi dhe popullor sot konsiderohet mbushje: Gjithmonë, Libresse dhe Cotex.


  Çfarë mbushje zgjidhni?


  Çdo grua e di se si të rënda gjakderdhje e saj gjatë menstruacioneve. Është e rëndësishme për të zgjedhur një copë litari me raportin e drejtë të korrjeve. Ata janë zakonisht tre: Normal, Super dhe Super Plus (NIGHT). Por sipas prodhuesit, ky numër si emrin e koeficientëve mund të ndryshojnë.


  Gratë me tajitje bollëk pads më të përshtatshme SUPER SUPER PLUS apo.


  Në këtë rast, si edhe në natën, mbushje shumë të mirë me "krahë" që në mënyrë të besueshme mbrojnë kundër rrjedhjeve. Vajzat e reja që nuk janë ende seksualisht aktive, përdorni ndarësit normale.


  Sa shpesh duhet të ndryshojë pads?


  Kjo çështje nuk është vetëm estetike, si gjak menstrual - një mjedis të përsosur për të jetuar një lloj të ndryshme të infeksionit. Qafën e mitrës gjatë kësaj periudhe paksa e hapur, dhe rruga e infeksionit të aparatit gjenital të jashtme në pothuajse asnjë ndarëse të brendshme jo. Më shpesh ju të ndryshojë pads, më pak gjasat e infektimit në organet e brendshme.
  Mos prisni deri në copë litari mbushur "deri në buzë". Ajo duhet të ndryshojë në qoftë se ata kishin bërë një të tretën. Nëse ju të ndryshojë pads çdo të nevojshme për kryerjen e higjienës podmyvaniya. Për higjienën gjenital është më e mirë për të përdorur një sapun ose fëmijë intime sapun të veçantë që nuk irritojë mukozës.


  Gjithashtu merr parasysh se, në krahasim me përdorimin e tampona, përdorimi i pads shpesh shkakton një bakteret e zorrëve të caktuara në vaginë. Pra, pasi do të tualet "në nevojë të madhe" copë litari duhet të zëvendësohet me një të re. Pastaj ju të besueshme të mbrojtur trupin tuaj nga pushtimi padëshiruar e mikrobeve.  Gaskets për përdorim të përditshëm

  Pads hollë për përdorim të përditshëm - zbulim shumë të volitshëm. Ata thithin lengjet vaginale, duke mbrojtur në mënyrë të besueshme të brendshme e njolla të verdha dhe erë. Këto pads janë të lehtë për t'u përdorur, ato janë të paprekshme, kështu që si saktësisht të ndjekin konturet e trupit të femrës. Deri më sot, e zhvilluar e objekte të reja të tilla si jastëk të veçantë panty-strings, pads të zeza për të brendshme të errët dhe pads ngopura me aromatike të veçantë.


  Mbushje përditshme thelbësor për gratë në periudhën e pas lindjes dhe gjatë menopauzës kur ka pavullnetshme Non-Pagesa e urinës.

  Rregullisht ndryshimin pads këto gra gjithmonë do të ndjehen të sigurt dhe të rehatshme. Nëse në ditët e fundit të menstruacioneve të ketë shkarkimin shumë të varfër të përgjakshme, ju mund të zëvendësojë Rondelet konvencionale janë të hollë përditshme.


  Informacione nga Olga artikull Sikirinoy "do të thotë higjienike"